Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
!!! VERGİ YOKMUŞ SAYFA 4 !!!

Böyle dedi yine alamadık yaa olsun öğrendiğim iyi oldu az daha gidiyordu paracıklar
Ekran Resmi 2024-01-09 10.53.01.png
kahveci--calisanlarin-gelir-vergisi-orani-yuzde15te-sabitlensin-773274-PhotoRoom.png-PhotoRoom.png

Son düzenleme:
Yurtdışından alınan ürünlerde ithalat ücreti dahil ibaresi varsa ve Amazon satıcı veya gönderici ise sorun olmaz. Ama bu tür ürünlerde vergi çıkıyor dikkat edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Yorumlarda türkiyeden alan biri 1750 liraya aldım demiş vergi çıkmamış demek ki. Ancak yorumlara biraz baktım karanlık bir oda için bile parlaklığı düşük diyenler olmuş

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Arkadaşlar bunda vergi yok diye biliyorm olsa zaten ödeme sistemde vergi eklenir.

mertklnc6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Kılınç
arkadaşlar ben aldım 1 ay önce aynı üründen oldukça kullanışlı fiyatına göre. ek vergi çıkmıyor.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
arkadaşlar ben aldım 1 ay önce aynı üründen oldukça kullanışlı fiyatına göre. ek vergi çıkmıyor.
E iyi o zaman tekrardan deneyeyim android hızı sizce nasıl 5ghz var mı bir bilginiz var mı birde normal uydu kanalları internetten izleniyordur heraldr

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Oz
Vergi çıkıp çıkmaması tamamen TESADÜFTÜR.

Çıka da bilir, çıkmaya da bilir, bunu bilerek alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi kargonun teslim ettiğini hatırlıyor musunuz?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Satıcıya mesaj gönderdim bence o kesin cevap verir gibi sonuçta vergiyi birinin ödemesi gerekmiyor mu ya satıcının ya da bizim. Bu arada önceden bir ürün almıştım yurtdışı ürünü olduğundan haberim yoktu o gelince vergi ödememiştim mesela aras kargo ile gelmişti diye hatırlıyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,775
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ýüzde 99 vergiyi kapıda ödeyeceksiniz .
PTT kargo gelecek vergiyi kapıdan alacak.
Yine de iade konusunda Amazon sorun ettirmez 3.taraf satıcı satsa bile.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Vergi, çıkıp çıkmamak gibi bir durumu olan bir konu değil. Her halükarda vergi ödenecek yurtdışından geliyorsa, önemli olan vergiyi kimin karşılayacağı. Normalde satın alanın ödemesi gereken bir vergi ama amazon kendi sattığı ürünlerde vergiyi peşin alıp müşteriyi vergiyle uğraştırmıyor, satın alma ekranında da ödediğin vergiyş görüyorsun. Bu satıcının bu ürünü vergisiyle birlikte sattığını hiç sanmıyorum, vergi alıcıya kalacaktır.

Top Bottom