Bende de çalışmadı. Çözüm bulan yazsın lütfen yoksa sıfırlamayı deneyeceğim.Bilmiyorum neden böyle oluyor, admin ayarı kapatmayın arıyorum şimdi
Bende de çalışmadı. Çözüm bulan yazsın lütfen yoksa sıfırlamayı deneyeceğim.Bilmiyorum neden böyle oluyor, admin ayarı kapatmayın arıyorum şimdi
+Tekrar amazondan indirime düşerse birisi tıkılasın
Amazon müşteri hizmetlerine yazsak iptal etmez mi acaba sıkıntı var gibiAlıntıyı görüntüle12. günün sonunda bende de durum bu şekilde acaba neden böyle oldu?
3 Şubat'ta paket gönderildi diyor ama hiçbir güncelleme yok bende deSipariş durumu, bugün teslim edileceği gün olmasına rağmen, daha kargoya verilmedi olarak değişti. Çok ilginç. Böyle giderse seneye teslim alırız gibi.
Alıntıyı görüntüle
Firmaya yazdınız mı 3 Şubat'ta verildi benim de daha önce almıştım hala aynı gozukuyor .amazondan 1800 küsüre 3 taksit aldım. kargoya verildi ama hiç hareketlilik yok. 5 gün oldu. yanwen eskiden 5 günde türkiyeye getirirdi. sanırım benimle aynı dönemde olanlarda da aynı durum var. hayırlısı bakalım.
daha önce aun marka almıştım 2800lümen geçiyorduı 720p. 6 yıl bitti taş gibi hala. ansilümen değerini bilmiyorum ama 2x3,5 metrede bile çok güzel renkleri bu onun gibi değildir yüksek ihtimalle.
Alıntıyı görüntüle
çözüm bulabilen varmı?Bende de çalışmadı. Çözüm bulan yazsın lütfen yoksa sıfırlamayı deneyeceğim.