A_TURAN_A
80+ Bronze
teşekkür ederimİnce ayar yapıcak bir yer bulamadım açıkçası. Tak çalıştır bir ürün.
Burdan aldım. Görevli benden vergi parası istemedi.
teşekkür ederimİnce ayar yapıcak bir yer bulamadım açıkçası. Tak çalıştır bir ürün.
Burdan aldım. Görevli benden vergi parası istemedi.
Bende de aynıHangi kargo görünüyor sizde bende yanwen
bunu test eden var mı?Youtubeda inceleyen biri aşırı ısındığı için kesintisiz maks 30-40 dk kullanılmasını gerektiğini söylemiş
gönderici amazon değil + ek vergi çıkarAynısını aliexpressde yeni kullanıcı indirimi ile bile 3000tlye satıyorlar. Hem içinde android 11 var hem de 720p HD görüntü verebiliyor bu fiyata bundan iyisi yok.
Benim ki uzayacak gibi görünüyor şubatta felan elime geçer büyük ihtimalleBende de aynı
Eline ulaşanlar olmuş herhangi bir vergi ödememişlergönderici amazon değil + ek vergi çıkar
Satıcı gönderici amazon değil nasıl vergi odememisler.%20 ek vergi çıkar. Arıza durumunda da iade almaz.Benim ki uzayacak gibi görünüyor şubatta felan elime geçer büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eline ulaşanlar olmuş herhangi bir vergi ödememişler
Konu açıldığından beri ne satıcı ne de gönderici amazon idi fiyatı da hep aynıydı ürünün sürekli takipteyim konuyu bende satın aldım kargoda şuan ulaşan arkadaşlar ödemedik diyorlarSatıcı gönderici amazon değil nasıl vergi odememisler.%20 ek vergi çıkar. Arıza durumunda da iade almaz.
Alıntıyı görüntüle
alanlar satın aldığı vakit gönderici amazon olabilir şu an değil. kargo ücreti yok vergi yok fiyata dahil değil. gümrükten geçer ptt kapıya geldiğinde %20 vergiyi ekler ödersen teslim alırsın.
mh bağlanın ürün asign kodunu iletin size gereken cevabı verir. cevaptan sonra belki iptal edersiniz.Konu açıldığından beri ne satıcı ne de gönderici amazon idi fiyatı da hep aynıydı ürünün sürekli takipteyim konuyu bende satın aldım kargoda şuan ulaşan arkadaşlar ödemedik diyorlar
Hocam ben arkadaşların yalancısıyım ama sizin diretmeniz şuan aşırı saçma geldi bence konunun geçmiş sayfalarını bir okuyun ön yargınız kırılır belkimh bağlanın ürün asign kodunu iletin size gereken cevabı verir. cevaptan sonra belki iptal edersiniz.
neden direteyim ? amazon türkiye pazarına gelmeden önce amazon eu ve us'tan yüzlerce alışverişim var. arkadaşların vergi çıkmadı demesi konunun doğru olduğunu göstermiyor. vergi çıkar. yukarda yazdığım gibi mh bağlanın sorun. size vergi çıkabilir diyecektir. amazon mh bağlanmak yerine burda ki bir kaç kişiyi dinlemek akıl tutulmasıdır. kaynağından öğrenin bilgiyi bu kadar basitHocam ben arkadaşların yalancısıyım ama sizin diretmeniz şuan aşırı saçma geldi bence konunun geçmiş sayfalarını bir okuyun ön yargınız kırılır belki
Vergi çıkmıyor hocam bir kaç farklı müşteri hizmetleriyle görüştüm kesinlikle vergi çıkmayacaktır amazon tarafından hallediliyor onlar dedi açıklama kısmında da yazıyor dedi, yorumlarda ve gelenlerde de vergi çıkmadı .neden direteyim ? amazon türkiye pazarına gelmeden önce amazon eu ve us'tan yüzlerce alışverişim var. arkadaşların vergi çıkmadı demesi konunun doğru olduğunu göstermiyor. vergi çıkar. yukarda yazdığım gibi mh bağlanın sorun. size vergi çıkabilir diyecektir. amazon mh bağlanmak yerine burda ki bir kaç kişiyi dinlemek akıl tutulmasıdır. kaynağından öğrenin bilgiyi bu kadar basit
belki Türkiyeye gelmiştir sizin ki de benim ki tr gümrükteymiş .Benim ki uzayacak gibi görünüyor şubatta felan elime geçer büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eline ulaşanlar olmuş herhangi bir vergi ödememişler
Hocam satısı ek vergi ücreti olmadığını söylüyor. Satın alıp eline ulaşan kişilerde vergi ücreti çıkmadığını söylüyor daha bunun üstüne kafa yormanın pek bir mantığı yok gibineden direteyim ? amazon türkiye pazarına gelmeden önce amazon eu ve us'tan yüzlerce alışverişim var. arkadaşların vergi çıkmadı demesi konunun doğru olduğunu göstermiyor. vergi çıkar. yukarda yazdığım gibi mh bağlanın sorun. size vergi çıkabilir diyecektir. amazon mh bağlanmak yerine burda ki bir kaç kişiyi dinlemek akıl tutulmasıdır. kaynağından öğrenin bilgiyi bu kadar basit