misyagci
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Necdet Erdem
Yaşadığım sorun telefonu Kablolu/kablosuz araca bağladığımda siyah ekranda takılı kalıyor, "Spotify" çalişiyor fakat görüntü yok. Ekran siyah kilitli kalıyor. Araç ekranından farklı menülere girince araç parametre detaylarına farlar otopark modları arası gezerken "Android Auto" butonuna geçince ekran geliyor ve yine siyah ekrana düşüyor.
Xiaomi 13T Pro telefonumu ilk aldığımda içinde global rom yüklü idi. Global modda güncellemeleri bekledim.En son beta 1.1.4.0'a kadar bekledim, Düzelmeyince farklı ROM'lara geçiş yaptım, yine aynı sorunla karşılaştım, Yabancı forumlarda HyperOS ile alakalı bir sorun olduğunu okudum, bunun için Miui14 Rom'una downgrade ettim. Yine çalişmadı, Bu sorun ile karşılaşıp çözen biri var mıdır ?
Global Roms
OS1.0.4.0.UMLMIXM // Çalışmadı
OS1.0.6.0.UMLMIXM // Çalışmadı
OS1.1.4.0.VMLMIXM // Çalışmadı
V14.0.12.0.TMLMIXM // Çalışmadı
Turkey Rom
OS1.0.6.0.UMLTRXM // Çalışmadı
EEA Rom
OS1.0.14.0.UMLEUXM // Çalışmadı
Xiaomi 13T Pro telefonumu ilk aldığımda içinde global rom yüklü idi. Global modda güncellemeleri bekledim.En son beta 1.1.4.0'a kadar bekledim, Düzelmeyince farklı ROM'lara geçiş yaptım, yine aynı sorunla karşılaştım, Yabancı forumlarda HyperOS ile alakalı bir sorun olduğunu okudum, bunun için Miui14 Rom'una downgrade ettim. Yine çalişmadı, Bu sorun ile karşılaşıp çözen biri var mıdır ?
Global Roms
OS1.0.4.0.UMLMIXM // Çalışmadı
OS1.0.6.0.UMLMIXM // Çalışmadı
OS1.1.4.0.VMLMIXM // Çalışmadı
V14.0.12.0.TMLMIXM // Çalışmadı
Turkey Rom
OS1.0.6.0.UMLTRXM // Çalışmadı
EEA Rom
OS1.0.14.0.UMLEUXM // Çalışmadı