Android için en iyi PC emülatörünü arıyoruz.

Reaksiyon skoru
15
Öncelikle herkese merhaba son zamanlarda merak saldığım bir konu var bu da mobil PC emülatörleri.
Biraz araştirma yapınca Gamehub, winlator ve RPCS3 gibi emülatorler buldum bunların arasında performans ve kullanım kolaylığı açısından en iyisi sizce hangisi yada bildiğiniz daha iyisi var mı, görüşlerinizi bekliyorum.

Not:İşlemcim Snapdragon 7s gen 2 ve 16 GB RAM hafızasına sahibim.

Öncelikle herkese merhaba son zamanlarda merak saldığım bir konu var bu da mobil PC emülatörleri.
Biraz araştirma yapınca Gamehub, winlator ve RPCS3 gibi emülatorler buldum bunların arasında performans ve kullanım kolaylığı açısından en iyisi sizce hangisi yada bildiğiniz daha iyisi var mı, görüşlerinizi bekliyorum.

rpcs3 ps3 emulatörü

emulatör değilde geforce now öneririm emulatörler baya sıkıntı ben bi mgs peace walker oynicam ''pc den telefona atıyor direkt'' 15 fps sabit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,378
Üyeler
183,274
Son üye
yefe78
Geri