Android Linki Uygulamada Açmıyor??

Arkadaşlar letgoya giriş yapmaya çalışıyorum, maile gelen linke tıklayınca tarayıcıda link açılıyor. Normalde açtıktan sonra uygulamada aç diye letgonun simgesinin çıkması lazım fakat bir türlü çıkmıyor, tarayıcıda giriş yapıyor. Uygulamayı indir diye üstte bir uyarı çıkıyor, tıkladığımda önce google playe oradan da letgo uygulamasına atıyor ama giriş yapmıyor.

Epey araştırdım, ayarlardan linkleri açma / letgo seçeneğinde her zaman sor ve sürekli açı seçtim, yine değişme olmadı. Letgonun uygulamada açılacak linkler listesinde www.letgo.com var ama ben bu siteye girdiğimde yine de uygulamada aç seçeneği çıkmıyor. Farklı tarayıcıda denedim, çerezleri silip denedim yine aynı.
Letgo uygulamasının önbelleğini temizle.

Yaptım hocam, yine aynı. Linke tıklıyorum, tarayıcı içinde letgo açılıyor, üstte uygulamayı indir reklamı çıkıyor. İndire basıyorum, google playe atıyor, oradan da letgo açılıyor ama giriş yapmıyor. Hiç indire basmadan tarayıcıda letgoda geziniyorum belki sayfa değişince çıkar diye, yine yok.
Kullandığın tarayıcının önbelleğini silermisin.

Yaptım hocam, 2 farklı tarayıcıda denedim hatta yine aynı.
Tarayıcıda uygulamayı hiç görmüyor, üstte uygulamanın reklamı çıkıyor. İndire basınca uygulama açılıyor ama giriş yapmıyor.
2 gündür yerli yabancı sitelerde aradım ama çözemedim bir türlü, adam akıllı şifre sistemi yapmadıkları için boş boş uğraşıyoruz.
Kurduğun son uygumaları kontrol et.
Son kurduğun uygulamalar etkiliyor olabilir.
Tarayıcını da Letgo'yu da sil ve tekrar kur.
Mağazadan uygulamanın son sürüm olduğundan emin ol.
Bunları yaptıkdan sonra cihazı yeniden başlat bir de bu şekilde dene.

Tek tek yaptım hocam, hatta sıfırdan yeni bir tarayıcı indirip onunla denedim, hala aynı. Tarayıcıdan letgo açılıyor, altta ana sayfaya kısayol ekle, üstte de letgo uygulamasını indir seçeneği çıkıyor.

Hatta amazon uygulaması ile de deneme yaptım, o da siteye girince uygulamanın yüklü olduğunu algılamıyor. Genel bir yerde ayarı kapalı benim anladığım kadarıyla, letgo ile alakalı değil.

Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/üç nokta/varsayılan uygulamalar/linkleri açma/ kısmında hangi uygulamanın hangi linki açacağı yazıyor. Desteklenen linkleri aç kısmında her seferinde soru seçtim, açı seçtim yine de değişen yok. Altta yazan siteyi tarayıcıdan yazıyorum ve yine de uygulamada açılmıyor.

Başka bir yerde bu konuyla alakalı bir ayar, güvenlik seçeneği falan var mı? İlk kurulum sırasında belki ben izin vermemiş - gereksiz diye uygulamayı silmiş/engellemiş olabilirim.
Tarayıcınızın hızlı erişim ayarı açık değilse açın.
Bu arada hangi cihazı ve tarayıcıyı kullanıyorsunuz ?
Post automatically merged:

Tek tek yaptım hocam, hatta sıfırdan yeni bir tarayıcı indirip onunla denedim, hala aynı. Tarayıcıdan letgo açılıyor, altta ana sayfaya kısayol ekle, üstte de letgo uygulamasını indir seçeneği çıkıyor.

Hatta amazon uygulaması ile de deneme yaptım, o da siteye girince uygulamanın yüklü olduğunu algılamıyor. Genel bir yerde ayarı kapalı benim anladığım kadarıyla, letgo ile alakalı değil.

Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/üç nokta/varsayılan uygulamalar/linkleri açma/ kısmında hangi uygulamanın hangi linki açacağı yazıyor. Desteklenen linkleri aç kısmında her seferinde soru seçtim, açı seçtim yine de değişen yok. Altta yazan siteyi tarayıcıdan yazıyorum ve yine de uygulamada açılmıyor.

Başka bir yerde bu konuyla alakalı bir ayar, güvenlik seçeneği falan var mı? İlk kurulum sırasında belki ben izin vermemiş - gereksiz diye uygulamayı silmiş/engellemiş olabilirim.
Ayarlar-uygumalar-hangi mail uygulamasını kullanıyorsan ona tıkla ve izin ver seçeneğini aktif et. Tabi aktif değilse.

Hocam tarayıcının hızlı erişimi derken? Chrome, Mi browser, Firefox üçlüsünde denedim.

Mail uygulamasının neyine izin vereceğim hocam?
Ayarlara girin.
Uygumalara girin.
İzinler kısmına girin.
Kullandığınız tarayıcının izin ver tik'i kapalı olabilir ve onu açın.

Yok hocam, hem letgoya hem tarayıcıya bütün izinleri verip denedim, yine aynı. Teşekkürler yardımlar için
Aklıma başka bir şey gelir ya da bir yöntem görürsem hemen bilgilendiririm.
Ben teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,441
Üyeler
190,915
Son üye
Sblshn
Geri