Android Pc uyumlu gamepad önerisi

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Bütçe
2000
Yani ne kadar fazla platform desteklerse o kadar iyi açıkcası ama yakın zamanda konsol almayı falan planlamıyorum.
F/p olması en önemsediğim konu ancak mesele şu ki gamepadden hiç anlamam hangi özelliklere sahip olmalı neden olmalı hangileri fiyatı yükseltir falan gibi.
Birkaç senede bir pes yada fifa oynadığımız zamanlar hariç oyun kollarıyla pek haşır neşir olmadım birde geçenlerde god of warda bi gemiyi canavar dalgasından koruduğumuz kısım verildiydi arkaya falan dönememesinden (düşük hassasiyet) ötürü acayip dellenmiştim arayüzden falan ayarlanmıyorsa yüksek hassasiyetli bişeyleri tercih ederim.
Şuan oynamayı düşündüğüm oyunlar Tablette minecraft ve pubg mobile bilgisayar tarafında ise gene minecraft Hollow knight serisi falan özellikle pcde hollow knight serisini birde kolla bitirmeyi denemek istiyorum klavyede bileklerim ağrıyor nedense kolda daha rahat oynanıcak oyun tarzı gibime geldi , ek olarak arkadaşlarım futbol oyunlarına sardı onları da deneyebilirim gene

1500 - 2000 bandını çok geçmek istemiyorum hoşuma gitmezse çöpe giden para gibi içimi yakmasın

Gamesir Nova 2 Lite.

Bu bütçede en iyi gamepad bu şuan aktif olarakta kullanıyorum sorun olursa yazabilirsin
önerilerdeki ürünler aynı ürünün farklı marka basılmış hali gibi duruyor sadece hoşuma giden rengi seçmem farkedermi ve hangi oyunlarda kullanıyorsunuz şuanlık iyi yada eksik gördüğünüz yönleri nelerdir

önerilerdeki ürünler aynı ürünün farklı marka basılmış hali gibi duruyor sadece hoşuma giden rengi seçmem farkedermi ve hangi oyunlarda kullanıyorsunuz şuanlık iyi yada eksik gördüğünüz yönleri nelerdir
Ürünler aynı easymx x15 diye arat internette o ürün aslında bu.Hiçbir farkı yok fiyatı ucuz olanı al.Hall efect çok güzel daha önce xbox 9.nesil kol kullandım 3 sene onu aratmadı.Hatta analoglar daha iyi hissettiriyor ve drift sorunu yok.Tek eksiği biraz kalite aslında.Plastik kalitesi biraz az Uzun süre kullandığında biraz çin plastiği kokuyor.Onun harici sorunu yok.Hem telefonda hem pc de hem televizyonda çok güzel çalışıyor.

28 aralık gibi fiyatlar düşermi (efsane cuma indirimleriyle falan)

Geri