Neler Yeni

Android telefonu nasıl bozabilirim?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bi ara şu duvar kağıdı meşhurdu denedim fakat olmadı nedeni yeni telefon almak için ailem bu bozulana kadar almam diyo bu yüzden böyle hiç açılmasın istiyorum varmı bildiğiniz program gibi bir şey
Bir şeyi aşırı merak ettim yaşın kaç dostum ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,519
İsim
Hakanbey
bozunca daha iyisini değilde daha kötüsünü alırlarsa ne yapacaksın :D

Úrsula Corberó

80+ Bronze

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261
Asla yapma ama asla gerçekten tanımadığın biriyim ama hayatın boyunca pişmanlık duyarsın.

BedirhanEfe

80+ Bronze
Sevdiğim bi diktatör ne alakası var konu ile ?
Sovyetleri severim ama stalini sevmem sovyetleri çok büyük zarar verip çoğu kafkas milletine acılar yaşatmıştır. Sevilcek bir yanı yok ondan

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Sovyetleri severim ama stalini sevmem sovyetleri çok büyük zarar verip çoğu kafkas milletine acılar yaşatmıştır. Sevilcek bir yanı yok ondan
Beni ilgilendirmez kimi öldürdüğü ben askeri başarısına ve yönetimine bakarım ben kaç tane azeri vatandaşı ile konuştum adam en güzel yıllarım sovyet yıllarında geçti diyor (stalin zamanı).

BedirhanEfe

80+ Bronze
Beni ilgilendirmez kimi öldürdüğü ben askeri başarısına ve yönetimine bakarım ben kaç tane azeri vatandaşı ile konuştum adam en güzel yıllarım sovyet yıllarında geçti diyor (stalin zamanı).
Sovyetler hakkında daha çok araştırma yapman gerek. Adamın kimi öldürdüğü seni ilgilendirmiyorsa ALLAHtan şuan oy verme hakkın yok.
Ayrıca en güzel zamanları stalin döneminde geçmemiştir. bana göre kafkasyada herkesi öldürücek azerileride öldürecek adamların hoşuna gidicek

Top Bottom