BedirhanEfe
80+ Bronze
konuyla alakalı değil ama neden stalin'i isim olarak tercih ettin sevdiğin içinmi?S3 mini
konuyla alakalı değil ama neden stalin'i isim olarak tercih ettin sevdiğin içinmi?S3 mini
Bir şeyi aşırı merak ettim yaşın kaç dostum ?Bi ara şu duvar kağıdı meşhurdu denedim fakat olmadı nedeni yeni telefon almak için ailem bu bozulana kadar almam diyo bu yüzden böyle hiç açılmasın istiyorum varmı bildiğiniz program gibi bir şey
Eve bu 3 ayda 4000 lira para getirdim bu mesajı yazarken bile telefon kasıyorbozunca daha iyisini değilde daha kötüsünü alırlarsa ne yapacaksın
yaş kaç?Eve bu 3 ayda 4000 lira para getirdim bu mesajı yazarken bile telefon kasıyor
15yaş kaç?
neden stalin?
Sevdiğim bi diktatör ne alakası var konu ile ?neden stalin?
Sovyetleri severim ama stalini sevmem sovyetleri çok büyük zarar verip çoğu kafkas milletine acılar yaşatmıştır. Sevilcek bir yanı yok ondanSevdiğim bi diktatör ne alakası var konu ile ?
Beni ilgilendirmez kimi öldürdüğü ben askeri başarısına ve yönetimine bakarım ben kaç tane azeri vatandaşı ile konuştum adam en güzel yıllarım sovyet yıllarında geçti diyor (stalin zamanı).Sovyetleri severim ama stalini sevmem sovyetleri çok büyük zarar verip çoğu kafkas milletine acılar yaşatmıştır. Sevilcek bir yanı yok ondan
Sovyetler hakkında daha çok araştırma yapman gerek. Adamın kimi öldürdüğü seni ilgilendirmiyorsa ALLAHtan şuan oy verme hakkın yok.Beni ilgilendirmez kimi öldürdüğü ben askeri başarısına ve yönetimine bakarım ben kaç tane azeri vatandaşı ile konuştum adam en güzel yıllarım sovyet yıllarında geçti diyor (stalin zamanı).