Android Tv Box Önerebilir misiniz ?

Juckly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Arkadaşlar selamlar,

Evde akıllı olmayan bir TV var android box alacağım bu linkini attığım iyi midir yoksa alternatif olarak alınacak başka bir ürün öneriniz var mı ?

Öneririm. İPTV ile kullanıyorum çok çok işlevli

Stickler için donma kasma vs. gibi sorunlar var deniyordu ondan box alayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet bağlantısını kablosuz yapabiliyor muyuz ?
Evet wifi ile bağlantı yapabiliyorsun ve çekim gücü, internet hızı falan güzel

2. Nesil olanı daha iyidir galiba birde düz s olanı var ama 2. nesil olanı alacağım
Bende 2. nesil var 4k, 1 senedir kullanıyorum her hagi bir sorun yok. Sadece uygulama güncellemerinde biraz donuyor 10 saniye falan ama güncelleme yaparken bu normal

Next star 4k bakabilirsin aynı işlemci var grafik birimi ise mı tv stick ile aynı. Daha uygun fiyatı

Mi box 4 S 4k var memnunum

Alırsan google yok diye düşünme. Uygulamalardan google indirebiliyorsun. Onun dışında telefondan uygulama atabiliyorsun apk olarak. Kumandası kızılötesi olduğu için tvye doğru tutmana gerek yok her yerden alıyor komutları. İPTV kullanırsan bunlarla beraber daha da keyif alırsın.

Alırsan google yok diye düşünme. Uygulamalardan google indirebiliyorsun. Onun dışında telefondan uygulama atabiliyorsun apk olarak. Kumandası kızılötesi olduğu için tvye doğru tutmana gerek yok her yerden alıyor komutları. İPTV kullanırsan bunlarla beraber daha da keyif alırsın.
Zaten youtube, google, tod tv kullanacağım başka bir şey için değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde googleden film izleniyor mu sitelerden ?

Geri