NEXT Minix Media Android TV Box alınır mı?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,752
Arada netflix ve youtube videosu izlemek için almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun geldi. Kasma donma gibi sorunları var mıdır bilenler yazabilir mi?
Ayrıca telefon internetini bağlayabiliyor muyuz cihaza bunu da merak ettim?

Amcamda var çok kasıyor bende almayı planlıyorum ama bundan değil. Alacaksan 4k olanlardan al. 1080p ekranın olsa bile

Arada netflix ve youtube videosu izlemek için almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun geldi. Kasma donma gibi sorunları var mıdır bilenler yazabilir mi?
Donanımı çok iyi Next Start 4K ile aynı işlemciyi kullanıyor ama AOSP Android var ve ROOT'lu. Yani Netflix vb. kullanamazsınız.

Mesela şu:
Geçen gün 1600 falandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amcamda 1080p tv var onda kullanıyor yinede kasıyor ama yinede izleniyor maçları falan hep ordan izledik wifi var mı bilmiyorum ama bence biraz daha düzgün bir şey almak lazım.

Yeni bir tane al ki içinde google tv arayüz olsun

Donanımı çok iyi Next Start 4K ile aynı işlemciyi kullanıyor ama AOSP Android var ve ROOT'lu. Yani Netflix vb. kullanamazsınız.
Netflix yoksa ne kullanabiliyorum içinde pek hakim değilim bu konulara

Netflix mobil sürümünü kullanılıyor diye biliyorum 480 p izlenir ama keyifli değil

Hocam cihaz mediabox pro değil sanırım bu eski cihaz mali g31 var bunda ben pek tavsiye etmem artık ömrünü doldurdu bence

Mediabox ta amlogic var start da realtek var hocam nası aynı işlemci var anlamadım. Proyla karıştırdınız sanırım

Mediabox ta amlogic var start da realtek var hocam nası aynı işlemci var anlamadım. Proyla karıştırdınız sanırım
Next Start 4K 1. nesil diyorum.

İçine APK dizipal,inatbox gibi şeyler kursak 1080p izeleyebilir miyiz?
Onları çok rahat izlersin. Sadece Netflix, Tivibu vb. izleyemezsin açmaz.

Hocam cihaz mediabox pro değil sanırım bu eski cihaz mali g31 var bunda ben pek tavsiye etmem artık ömrünü doldurdu bence

2.Nesil nasıl olur peki 1678TL oluyor. Ayrıca buna apk kurabilir miyim?

Onları çok rahat izlersin. Sadece Netflix, Tivibu vb. izleyemezsin açmaz.
Netflix mobil versiyonunu yüklüyorlar genellikle hocam düşük çözünürlüklü çalışıyor diye biliyorum bunda da vardı diye hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,591
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri