j7 prime kullanıyordum iphone se 2020 aldım whatsapp mesajlarımı aktarmak istiyorum ama yazılımlar çok yüksek ücretliler androidden iosa whatsapp mesajlarını nasıl aktarabilirim
Maalesef bu şekilde mümkün değil. Whatsapp yedeklerinde Google Drive ile iCloud arasında çapraz aktarım olmuyor. İki Android telefon arasında olsaydı dediğiniz doğruydu.Whatsapp'ın Google Drive'a yedekleme özelliği var. ordan yedekleyerek Whatsappı rahatlıkla silebilir, ve yeni telefonuna Whatsapp'ı yükledikten sonra aynı telefon numarasıyla oturum aç , oturum açtıktan sonra sana açılır pencerede yedekleme bulundu mesajlar geri gelsin mi diye sorar sen evete basarsan mesajlar geri gelir.
(bu arada bu mesaj sana yardım ettiyse beni rapor edip en iyi cevap seçeneğine tıklayabilirsin.)
@Anlavex
Bilmiyordum.Maalesef bu şekilde mümkün değil. Whatsapp yedeklerinde Google Drive ile iCloud arasında çapraz aktarım olmuyor. İki Android telefon arasında olsaydı dediğiniz doğruydu.
Whatsapp yakında bu özelliği resmi olarak sunmayı planlıyor. O zamana kadar paralı 3. parti uygulamalardan başka çözüm yok. Ben de iOS’tan Android’e geçmeyi planlıyorum ama bu özellik gelmeden geçmeyeceğim0.