Ahbab bunu çizgi film olduğu için değil bildiğin kışkırtmak için söylüyorsun sana anime çizgi film değildir diyen biri yokneden bir şeye bu kadar bağlanıyosunuz ben anime desem çizgi film desem ne demesem ne bu mu yani tek sorun neden çizgi film değil peki
neden kışkırıyorsunuz bunu merak ediyorum şu anda trollüne yazmıyorum bu yazdığımı gerçekten öğrenmek istiyorumAhbab bunu çizgi film olduğu için değil bildiğin kışkırtmak için söylüyorsun sana anime çizgi film değildir diyen biri yok
Çizgi filmdirneden kışkırıyorsunuz bunu merak ediyorum şu anda trollüne yazmıyorum bu yazdığımı gerçekten öğrenmek istiyorum
e kışkırma nerde burdaÇizgi filmdir
Ahbab apaçık ortada kışkırtma için yazdığıne kışkırma nerde burda
Ama kabullenmeyenler var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ahbab apaçık ortada kışkırtma için yazdığın
anime mi yazmış la o hemen gidem de çizgi filmdir diyem kışkırsınlar sj
Aynı senin gibi bir arkadaşım var .Gelip boş yapıyor kavga çıksın diye sonra garip garip triplere giriyor . Değişiksinsj kısmına katılmıyorum
teşekkür ederim yorumundan dolayı arkadaşına selamlarAynı senin gibi bir arkadaşım var .Gelip boş yapıyor kavga çıksın diye sonra garip garip triplere giriyor . Değişiksin
Sizi tanıştırmak lazım he .Ruh dostu olursunuzteşekkür ederim yorumundan dolayı arkadaşına selamlar
hadi inşallahSizi tanıştırmak lazım he .Ruh dostu olursunuz
Hiç sıkıntı yaşamazsınız kanka olursunuz .Bir kere bile kavga etmezsiniz o tencere sen kapağı o kadar yanihadi inşallah