valiant.exe
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhabalar ankara da 0 dan motor eğitimi veren bir yer varmı motor öğrenmeyi istiyorum da
Malesef bu arada valiant tanıdık geldi ama cikaramadimMerhabalar ankara da 0 dan motor eğitimi veren bir yer varmı motor öğrenmeyi istiyorum da
Knk google dan bakıyorum eğitim diyo gidiyom soruyom eğitim vermiyoz sürmeyi bilenleri alıyoz diyolarkanka burda zor bulursun bide bu saatte googlea bakman daha mantikli bence
Motor süren bi tanıdığım veya çevrem yok olsa keşke onlardan öğrenirdimdeKnk google dan bakıyorum eğitim diyo gidiyom soruyom eğitim vermiyoz sürmeyi bilenleri alıyoz diyolar
4-5 yere gittim hepsi aynı şeyi söylüyor sürmeyi bilen kişileri alıyoruz eğitimimiz yok diyeEhliyet alırken sürücü kursu öğretmeyecek mi zaten? Öğretecekler. Sen de öğrendikten sonra gidersin.
Böyle saçmalık mı olur diyecektim burası uturkiye her şey olur. Bir tanıdığın vasıtasıyla öğrenmen lazım o zaman.4-5 yere gittim hepsi aynı şeyi söylüyor sürmeyi bilen kişileri alıyoruz eğitimimiz yok diye
İşte olsa keşkeBöyle saçmalık mı olur diyecektim burası uturkiye her şey olur. Bir tanıdığın vasıtasıyla öğrenmen lazım o zaman.
Motoru almadan ehliyet alma bence4-5 yere gittim hepsi aynı şeyi söylüyor sürmeyi bilen kişileri alıyoruz eğitimimiz yok diye