Neler Yeni

Ankara'da Bilgisayar Toplayacak Yer

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
Arkadaşlar yaklaşık 40k lık bir sistem topladım ve hepsi ayrı ayrı sitelerden bugün itopya ankara şubesine gittiğimde parçalar bizden alınmadığı için montaj yapamayız dediler ben şimdi bu sistemi güvenip nereye bırakırsam toplarlar?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Arkadaşlar yaklaşık 40k lık bir sistem topladım ve hepsi ayrı ayrı sitelerden bugün itopya ankara şubesine gittiğimde parçalar bizden alınmadığı için montaj yapamayız dediler ben şimdi bu sistemi güvenip nereye bırakırsam toplarlar?
Abdullah abinin çok detaylı toplama videosu var en ince ayrıntısına kadar anlattığı için 40dk falandı onu izlesen yapamazmısın?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,093
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kendin de toplayabilirsin aslında. DA'nın birkaç sistem toplama videosunu izleyerek toplayabilirsin.

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim toplayamam sanırım ya beceremem

Ak'f

80+ Bronze
Kendim toplayamam sanırım ya beceremem
Kendinden emin değilsen elleme, parçalara zarar gelmesin. Bilgili tanıdık varsa ona yaptır, olmadı Söğütözü Vatan'a götür. Alt kata in toplama standı var orada görevlilerle konuş. Yaparlar mı bilemem ama şansını dene.

Darkleave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Burak
Şuan ankarada olmayı o kadar çok isterdim ki :D

Ak'f

80+ Bronze
Hallederler mi kesin?
Kendinden emin değilsen elleme, parçalara zarar gelmesin. Bilgili tanıdık varsa ona yaptır, olmadı Söğütözü Vatan'a götür. Alt kata in toplama standı var orada görevlilerle konuş. Yaparlar mı bilemem ama şansını dene.
Tavsiyem kendin izleyip dikkatlice yapman. Çok zor bir şey değil ama başkasına yaptıracaksan da montajlanırken yanında bulun göz kulak ol.

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
Valla zarar veririm diye korkuyorum biri yaparken başında dursam çok daha iyi olur hemde kasa GamePower Warcry montajlara göre vs hava akışı değişiyormuş kasanın kusursuz olsun istiyorum yani

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Sistem toplamak kolay. Bence kendiniz yapın.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Valla zarar veririm diye korkuyorum biri yaparken başında dursam çok daha iyi olur hemde kasa GamePower Warcry montajlara göre vs hava akışı değişiyormuş kasanın kusursuz olsun istiyorum yani
Kimse sizin özeceğiniz kadar özenmez onu toplarken gösterdiğin özen ve yaşadığın mutluluk çok güzel keşke ben orda olsam da toplasam :D

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,979
İsim
Mert Metshi
Hayırlı olsun sistem özellikleriniz neler?

Bence kendiniz toplayın basit zaten.

Top Bottom