Arkadaşlar yaklaşık 40k lık bir sistem topladım ve hepsi ayrı ayrı sitelerden bugün itopya ankara şubesine gittiğimde parçalar bizden alınmadığı için montaj yapamayız dediler ben şimdi bu sistemi güvenip nereye bırakırsam toplarlar?
Abdullah abinin çok detaylı toplama videosu var en ince ayrıntısına kadar anlattığı için 40dk falandı onu izlesen yapamazmısın?Arkadaşlar yaklaşık 40k lık bir sistem topladım ve hepsi ayrı ayrı sitelerden bugün itopya ankara şubesine gittiğimde parçalar bizden alınmadığı için montaj yapamayız dediler ben şimdi bu sistemi güvenip nereye bırakırsam toplarlar?
Kendinden emin değilsen elleme, parçalara zarar gelmesin. Bilgili tanıdık varsa ona yaptır, olmadı Söğütözü Vatan'a götür. Alt kata in toplama standı var orada görevlilerle konuş. Yaparlar mı bilemem ama şansını dene.Kendim toplayamam sanırım ya beceremem
Hallederler mi kesin?Söğütözü Vatan'a götür. Onlarla konuş hallederler.
Şuan ankarada olmayı o kadar çok isterdim kiArkadaşlar yaklaşık 40k lık bir sistem topladım ve hepsi ayrı ayrı sitelerden bugün itopya ankara şubesine gittiğimde parçalar bizden alınmadığı için montaj yapamayız dediler ben şimdi bu sistemi güvenip nereye bırakırsam toplarlar?
Hallederler mi kesin?
Tavsiyem kendin izleyip dikkatlice yapman. Çok zor bir şey değil ama başkasına yaptıracaksan da montajlanırken yanında bulun göz kulak ol.Kendinden emin değilsen elleme, parçalara zarar gelmesin. Bilgili tanıdık varsa ona yaptır, olmadı Söğütözü Vatan'a götür. Alt kata in toplama standı var orada görevlilerle konuş. Yaparlar mı bilemem ama şansını dene.
Sistem toplamak kolay. Bence kendiniz yapın.Arkadaşlar yaklaşık 40k lık bir sistem topladım ve hepsi ayrı ayrı sitelerden bugün itopya ankara şubesine gittiğimde parçalar bizden alınmadığı için montaj yapamayız dediler ben şimdi bu sistemi güvenip nereye bırakırsam toplarlar?
Kimse sizin özeceğiniz kadar özenmez onu toplarken gösterdiğin özen ve yaşadığın mutluluk çok güzel keşke ben orda olsam da toplasamValla zarar veririm diye korkuyorum biri yaparken başında dursam çok daha iyi olur hemde kasa GamePower Warcry montajlara göre vs hava akışı değişiyormuş kasanın kusursuz olsun istiyorum yani