Smtcee
80+ Bronze
Dahası
Ek not olarak aldığınız parçalar illa mediamarktan olmasına gerek yok, bilginiz olsun.
Herhangi bir Media Markt yapıyor mu yoksa sadece Ankamall olan mı?Ek not olarak aldığınız parçalar illa mediamarktan olmasına gerek yok, bilginiz olsun.
Kendin yapsanaHerhangi bir Media Markt yapıyor mu yoksa sadece Ankamall olan mı?
Bir sene sonra bende sistem toplayacak yer arayacağım.
Yarın götürüp vereyim o zaman kendilerine söylemem gereken bir şey var mı toplayan kişiyeEk not olarak aldığınız parçalar illa mediamarktan olmasına gerek yok, bilginiz olsun.
Yav neyi ne yapacağımı biliyorum ama öz güvensizlik var. 30-40K'lık sistemi çöp etmeye korkuyorumKendin yapsana
yani o ihtimal ilkokul terk mediamarkt çalışanı ile de varYav neyi ne yapacağımı biliyorum ama öz güvensizlik var. 30-40K'lık sistemi çöp etmeye korkuyorum![]()
Hocam yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama bende bilgisayar topluyorum ve geçen hafta mediamarkttan monitör incelemesi yaparken ilgili arkadaşa sordum ve 200₺ karşılığında toplayabileceklerini söylediler. Eğer bir şüphe oluşursa da kamera kayıtlarına bakabileceğimi ilettiler.Herhangi bir Media Markt yapıyor mu yoksa sadece Ankamall olan mı?
Bir sene sonra bende sistem toplayacak yer arayacağım.
Parçaları alayım da zamanı gelince bakarık.yani o ihtimal ilkokul terk mediamarkt çalışanı ile de var
TeşekkürlerHocam yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama bende bilgisayar topluyorum ve geçen hafta mediamarkttan monitör incelemesi yaparken ilgili arkadaşa sordum ve 200₺ karşılığında toplayabileceklerini söylediler. Eğer bir şüphe oluşursa da kamera kayıtlarına bakabileceğimi ilettiler.
Hocam özelden size yapmanız gerekeni ileteyim.Yarın götürüp vereyim o zaman kendilerine söylemem gereken bir şey var mı toplayan kişiye
Beraber yapsaydıkYarın götürüp vereyim o zaman kendilerine söylemem gereken bir şey var mı toplayan kişiye
Beraber montajdan sonra oyun oynayalım olmaz mıBeraber yapsaydık![]()
olmaz montaj daha eğlenceliBeraber montajdan sonra oyun oynayalım olmaz mı(
hiçbir zarar vermezsin hocam yeterki düşürmeValla zarar veririm diye korkuyorum biri yaparken başında dursam çok daha iyi olur hemde kasa GamePower Warcry montajlara göre vs hava akışı değişiyormuş kasanın kusursuz olsun istiyorum yani