Neler Yeni

Ankara'da önerebileceğiniz rekabeti yüksek dershaneler

Kamerhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Faik
Instagram
ahmfayhan
Discord
kamerhaN#0980
Herkese merhabalar. Bu sene üni sınavına girdim fakat istediğim sıralamayı elde edemedim,bu sebepten mezuna kalacağım. Ankara Etlik civarlarında ikamet ediyorum başlıkta da yazdığım gibi önerebileceğiniz beni geliştirecek belli bir disiplin ve düzeni olan akademik kadrosu iyi olan bildiğiniz dershane var mıdır?(Hedef ilk 5k sayısal)(Bu sene de 50k sayısal yaptım)(Kızılay'da çok fazla dershane var hangisi iyidir bilmediğim için size danışmak istedim.)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,620
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Nazmi Arıkan Fen Bilimleri varsa orasını önerebilirim, çok cep yakmayıp gerçekten güzel eğitim verdiğini düşündüğüm dershanelerdendir.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Geçen yıl Yusuf Öncebe Odtülüler adlı okula gitmiştim. Eğitim kalitesi olarak gayet iyi bir okul.
Dershane ve okul hocaları da gayet iyi ve ilgililer.
Sınav odaklı bir çalışma istiyorsan önerebilirim. Çoğu yerde de kursu bulunuyor.
Haftalık sınav oluyor ve rehberlik hocaları da sınav analizi yapıp seninle ilgileniyor fakat çok fazla ilgilenemiyorlar orasını da belirteyim.
Ben okul olarak Kızılay Hatay sokaktaki okula gittim. Dershanedeki arkadaşlarım da Karanfil sokaktaki dershanedeydiler.
Önerebileceğim diğer okul da Test Fen olması lazım adının ama çok fazla yorum yapamam.

Kamerhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Faik
Instagram
ahmfayhan
Discord
kamerhaN#0980
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen yıl Yusuf Öncebe Odtülüler adlı okula gitmiştim. Eğitim kalitesi olarak gayet iyi bir okul.
Dershane ve okul hocaları da gayet iyi ve ilgililer.
Sınav odaklı bir çalışma istiyorsan önerebilirim. Çoğu yerde de kursu bulunuyor.
Haftalık sınav oluyor ve rehberlik hocaları da sınav analizi yapıp seninle ilgileniyor fakat çok fazla ilgilenemiyorlar orasını da belirteyim.
Ben okul olarak Kızılay Hatay sokaktaki okula gittim. Dershanedeki arkadaşlarım da Karanfil sokaktaki dershanedeydiler.
Önerebileceğim diğer okul da Test Fen olması lazım adının ama çok fazla yorum yapamam.
Peki dershanedeki rekabet ortamı nasıl öğrenci sayısı falan bunlar hakkında arkadaşlarınızla hiç görüştünüz mü,görüştüyseniz bilgi alabilir miyim?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Peki dershanedeki rekabet ortamı nasıl öğrenci sayısı falan bunlar hakkında arkadaşlarınızla hiç görüştünüz mü,görüştüyseniz bilgi alabilir miyim?
Dediğim gibi ben okuldaydım dershanede pek arkadaşım yoktu.
Fakat maksimum 15 kişi olur büyük ihtimalle sınıflarda.
Karanfil sokaktaki kursa gidip bilgi alabilirsiniz.

Top Bottom