Ankaradan bayram tatilinde gezilecek şehir önerileri

Mkw06

80+
Reaksiyon skoru
30
Ankarada yaşıyorum bayram tatili sebebiyle kız arkadaşımla gezebileceğimiz bir tatil düşünüyorum, önerileriniz var mı şura olur bura olur dedğiniz, arabayla gitmeyi planlıyoruz, kapadokya konya sivas hariç :)
Bu arada Sinop düşünüyorum ankaradan 5.30 saat sinop önerir misiniz, bayramlarda giden var mı ya da

Ankarada yaşıyorum bayram tatili sebebiyle kız arkadaşımla gezebileceğimiz bir tatil düşünüyorum, önerileriniz var mı şura olur bura olur dedğiniz, arabayla gitmeyi planlıyoruz, kapadokya konya sivas hariç :)
Bu arada Sinop düşünüyorum ankaradan 5.30 saat sinop önerir misiniz, bayramlarda giden var mı ya da
Valla İstanbul'a gelmede nereye gidersen git adım atılacak yer olmuyor bayramda biz evde duruyoz.

2017 gibi Sinop'a sınıfça gitmiştik gayet güzel yerleri vardı hatırladığım kadarıyla

bartın amasra inkum güzelcehisar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri