Neler Yeni

Ankara'ya gidince bunalma oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Arkadaşlar Ankara'ya anne annemin evine gidince bunalma oluyor neden olabilir?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Ankara boyle. Sehrin renk paleti gri, baska renk bina kolay kolay bulunmaz. Eglenceli olmasi gereken yerler de gri. Uzun suredir yasayanlar alisik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-Ankaraya Gel.
2-Anitkabiri ziyaret et.
3-Aspavaya git
4-Uzun adamin sarayini gorup 1 gunluk masrafi hesapla
5-Sehri birdaha donmemek uzere terket.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Doğduğumdan beri Ankara dayım ve açıkça bir şey söylemek istiyorum Ankara yı beğenen biri başka şehir görmemiştir

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Doğduğumdan beri Ankara dayım ve açıkça bir şey söylemek istiyorum Ankara yı beğenen biri başka şehir görmemiştir
Birakamiyorum :D

ancak gercekten guzel bir sehir degil.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Ne aktivite yapilacak yer var, ne yesillik doga var, ne kafani dagitacagin bir sahil var...

Ulus ankaranin onizlemesi gibi

şehir gta4 gibi

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Ne aktivite yapilacak yer var, ne yesillik doga var, ne kafani dagitacagin bir sahil var...

Ulus ankaranin onizlemesi gibi
Yeşillik yok mu? Koskoca ODTÜ ormanı ne pardon da? Mogan vs. ne peki? Elmadağ Kayak Merkezi ne mesela? Daha farklı aktivite yerleri vardır muhakkak. Ek olarak çankaya mahallesinde yeşillik fazla çankaya köşkünün olduğu kısımda mesela odtü ormanı dışında.

Ben beğeniyorum ve başka şehirleri de gördüm.

Ankara boyle. Sehrin renk paleti gri, baska renk bina kolay kolay bulunmaz. Eglenceli olmasi gereken yerler de gri. Uzun suredir yasayanlar alisik.

1-Ankaraya Gel.
2-Anitkabiri ziyaret et.
3-Aspavaya git
4-Uzun adamin sarayini gorup 1 gunluk masrafi hesapla
5-Sehri birdaha donmemek uzere terket.
Renkli bina dolu. 2000 ve sonrasındaki binalarda pembe, sarı vs. yaygın mesela. Ek olarak Keklikpınarı'na giderseniz görürsünüz mesela. Şehir manzarası ve yeşilliği de görürsünüz.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Yeşillik yok mu? Koskoca ODTÜ ormanı ne pardon da? Mogan vs. ne peki? Elmadağ Kayak Merkezi ne mesela? Daha farklı aktivite yerleri vardır muhakkak. Ek olarak çankaya mahallesinde yeşillik fazla çankaya köşkünün olduğu kısımda mesela odtü ormanı dışında.

Ben beğeniyorum ve başka şehirleri de gördüm.

Renkli bina dolu. 2000 ve sonrasındaki binalarda pembe, sarı vs. yaygın mesela. Ek olarak Keklikpınarı'na giderseniz görürsünüz mesela. Şehir manzarası ve yeşilliği de görürsünüz.
2-3 alanla yesillik mi doldu ankara? ODTU var mogan var birkac tane daha var. O alanlar disinda kac tane yolda, sokakta yesil gordun? Bircok ilde yol kenarlarinda da sokaklarda da agaclar var guzel parklar var. Ankara cogunlukta gri. Rengarenk dedigin bina da solgun sari p4vyon binasi, apartmanlara takilan merdiven alti led.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
2-3 alanla yesillik mi doldu ankara? ODTU var mogan var birkac tane daha var. O alanlar disinda kac tane yolda, sokakta yesil gordun? Bircok ilde yol kenarlarinda da sokaklarda da agaclar var guzel parklar var. Ankara cogunlukta gri. Rengarenk dedigin bina da solgun sari p4vyon binasi, apartmanlara takilan merdiven alti led.
2000 sonrası binaların bahçeleri çimenli ve çam ağacı var en az bir tane de olsa. Ek olarak Kızılcahamam vs. yeşillik. Siz neresinde yaşıyorsunuz ki çankayanın?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
2000 sonrası binaların bahçeleri çimenli ve çam ağacı var en az bir tane de olsa. Ek olarak Kızılcahamam vs. yeşillik. Siz neresinde yaşıyorsunuz ki çankayanın?
Dikmen atakule arasi. Dikmen cankayanin dibi, Atakule ise ankaranin ustunde bir yeri. Ankara degil de avrupa gibi :D

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Dikmen atakule arasi. Dikmen cankayanin dibi, Atakule ise ankaranin ustunde bir yeri. Ankara degil de avrupa gibi :D
Ha, Ayrancı falan ise oralar kasvetli ve binalar berbat. Evet, Dikmen çankaya-Gölbaşı sınırında ve gayet de manzaralı ve ülke standartlarının üstünde evler, sokaklar, parklar ve altyapı var. Ek olarak Keklikpınarı, Dikmen köyünde manzara mevcut.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Bu arada, Ankara'da kaldırımda ağaç yaygın belli yerlerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,537
Üyeler
168,311
Son üye
darksalyer67
Top Bottom