🔥İndirim Anker 10.000 Mah 30W Powerbank 699TL

Varex8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
681
Marka powerbank arayanlara, yakın fiyatlarda baseus var ama bir anker değil tabi.
Yıldızı düşük olmasının sebebine baktım birkaç ay önce görsele 2 kablolu modeli koymuşlar şuan resimde olan modeli göndermişler ondan kaynaklı puanı düşmüş diğer yorumlar iyi.

Bide anker 30w bedava...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni powerbank almamış olsam alırdım.

Alternatif bir öneri var mı?
n11'den Torima TRM-1018 10000 mAh Hızlı Şarj Dijital Göstergeli Powerbank Beyaz seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

150 tl kupon ile 600 lira

arkadaş anker çin işi çakma pb lerle aynı fiyatsa anker alınır
10 000 diyorsa 10bindir
pps diyorsa pps dir 30w diyorsa 30w dır ne az ne çok.

bu 22.5 30 w lık çakma pb ler ancak çin işi telefonları hızlı şarj eder o da ne kadar eder belli değil.
anker in manualinde açık açık samsungları 25w hızlı şarj eder yazıyor.

hovit rampaç everest dorina morina almayın 699 liraya anker bedava

ben de sipariş geçtim. yine böyle bir şarj aletim var 45 w çin işi xiaomi telefonu 20w la şarj ediyor samsung tableti 6.5 W ile:)
okuyan priz aldım test ettim
spiegen 25W pps destekli şarj aleti aldım çat diye 25 w super fast charge etti tableti....

konu dışı oldu ama neyse

arkadaş anker çin işi çakma pb lerle aynı fiyatsa anker alınır
10 000 diyorsa 10bindir
pps diyorsa pps dir 30w diyorsa 30w dır ne az ne çok.

bu 22.5 30 w lık çakma pb ler ancak çin işi telefonları hızlı şarj eder o da ne kadar eder belli değil.
anker in manualinde açık açık samsungları 25w hızlı şarj eder yazıyor.

hovit rampaç everest dorina morina almayın 699 liraya anker bedava

ben de sipariş geçtim. yine böyle bir şarj aletim var 45 w çin işi xiaomi telefonu 20w la şarj ediyor samsung tableti 6.5 W ile:)
okuyan priz aldım test ettim
spiegen 25W pps destekli şarj aleti aldım çat diye 25 w super fast charge etti tableti....

konu dışı oldu ama neyse
Siz lahmacun ustalığına devam edin hocam hayırlı forumlar

tknoloji o kadar gelişti şöyle ince manteyik cüzdanımsı 5klık 10k lık bi powerbankler üretilmedi üretildiysede min 2k dan başlıyor fiyatı sinir bozucu. yanımda tuüla taşımak istemiyorum artık telefondan kaba olmamlı bence. sadece pilsin sen bea

Bide anker 30w bedava...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni powerbank almamış olsam alırdım.
20 000 mah spigen 1000 tl ye satılmışken bunu almazdım. yakında girer stoğa

Geri