Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

🔥İndirim Anker Eufy Robovac X8 Hybrid Akıllı Robot Süpürge 6.299₺ (HB premiuma Özel)

cgokhans

80+ Bronze
Anker Eufy Robovac X8 Hybrid Akıllı Robot Süpürge 6.299₺ Hepsiburada premiumlulara özel fiyat.
Son 6 Ayın En Düşük Fiyatı
https://app.hb.biz/l9WHzL1mJRZo
1744659580275.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
Yuzarsef
Değmez agam değmez...

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Ankerin türkiye garantisini kesinlikle önermiyorum bozulursa çöpe atacakmış gibi alın. bataryası 10 dakika giden bir kulaklığım var liberty 3 pro, garantiden gelen cevap olabilir böyle şeyler normal.

Kulaklıklar başta olmak üzere tüm anker ürünlerinden uzak durmanızı tavsiye ederim.

cgokhans

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ankerin türkiye garantisini kesinlikle önermiyorum bozulursa çöpe atacakmış gibi alın. bataryası 10 dakika giden bir kulaklığım var liberty 3 pro, garantiden gelen cevap olabilir böyle şeyler normal.

Kulaklıklar başta olmak üzere tüm anker ürünlerinden uzak durmanızı tavsiye ederim.
vay be aliexpressten kaliteli bir marka olarak tanırdım. Türkiye ayağının kötü olmasına üzüldüm. Bilgilendirme için sağolun hocam.

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
vay be aliexpressten kaliteli bir marka olarak tanırdım. Türkiye ayağının kötü olmasına üzüldüm. Bilgilendirme için sağolun hocam.
Kulaklıkta düşük orta bütçede çok iyiler alternatifi yok bazı kulaklıklarının ama Türkiyede bir şey almak zor ve arkasında durulmuyorsa çok zarara sokuyor

Top Bottom