Neler Yeni

🔥İndirim Haylou RS4 Plus Akıllı Saat 999₺

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,421
İsim
Selim
bundan 3 yıl önce bu fiyattaydı şaka gibi :D
Ben aliexpressten 1100e almıştım 1 ay sonra hbye gelmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kordonlar aşağı yukarı fiyatları nedir? ve nereden alıyorsun ve uzunluğunu değiştirebilir miyiz ufak kalırsa
Ben uzun zamandır almıyorum. Aliexpress temu benzeri yerlerden almak çok daha mantıklı. silikonlar 90tl idi. Takılı olan 100 deri olan 150 sanırım. Ufak kalmaz diye düşünüyorum ama bilek çevreniz kaç cm ki?

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
Kaira Bilgic

Ben uzun zamandır almıyorum. Aliexpress temu benzeri yerlerden almak çok daha mantıklı. silikonlar 90tl idi. Takılı olan 100 deri olan 150 sanırım. Ufak kalmaz diye düşünüyorum ama bilek çevreniz kaç cm ki?
ölçmem lazım bi bakayım da baya kalın ya bilekler

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ
Neden böyle iki model çıkıyor bi farkları yok bence ama hem iki farklı ilan hemde pahalı olandan alanlarda baya var ben anlamadım tam olarak

Ekler

• Screenshot_2025-03-28-00-29-19-920_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-28-00-29-19-920_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    324.2 KB · Hit: 54
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah

bende aynı şekilde 110 tl ye almıştım :D şşimdi sihyah olanı tekrar aldım yedek dursun ditye çok memnunum

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ
Hocam artıları:
Oled hem çözünürlük süper hem de pile artısı büyük
60hz cidden çok akıcı menüler
Manyetik kordon: 2 model var silikon ve manyetik kordon bu hangisi bilmiyorum.
Uygulaması sade ve Türkçesi güzel çevrilmiş, qcy gibi çöp çeviri değil.
Bağlantı sorunu yok bt açtığım gibi bağlı oluyor
Oldukça şık
Eksileri:
Animasyonlu duvar kağıtlarının birkaç tanesi 60fps değil
Görüşme yok sadece reddetme mevcut
Yana kaydırdığın ekranları düzenleyemiyorsun ben mesela müzik oynatıcıyı koymak istiyordum
Nabız tutarlı fakat masada kordon altta duracak şekilde koyduğunda kordonun nabzını ölçüyor.
Saat dili ingilizce. Basit güzel ingilizce fakat kimi sorun edebilir bunu.

Kadınlar için bir tık büyük bir saat. Genel olarak spor fonksiyonlarını kullanmıyorum sadece kalori hesaplıyor, nabız ölçüyor.
Oksijen takibi, uyku takibi, stres takibi kapalı. Genel olarak saat gibi kullanıyorum ben.
Premium saatlerdeki gps özelliği yok cihazın gpsine bağlı.
Nabız ölçümü 7/24 olacak şekilde 40 45 gün gidiyordu. Şuan nasıl bilmem ama muhtemelen aynı ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorum. :)
Aklıma gelen olursa güncellerim.
Dostum sence resmi watch 3 mü bu mu

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,421
İsim
Selim
Dostum sence resmi watch 3 mü bu mu
Watch 3 daha fazla özelleştirmeye sahip. Bunda unuttuğum ekstra olarak gelen mesajlarda emoji gorunmuyor. Watch 3de varsa o da bir artı sayılır. Sonuc olarak alabilirsin fiyat olarak 2x fark var o fiyata daha iyisi olabilir araştır. Animasyonlar onda nasıl hatırlamıyorum.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Cem
Watch 3 daha fazla özelleştirmeye sahip. Bunda unuttuğum ekstra olarak gelen mesajlarda emoji gorunmuyor. Watch 3de varsa o da bir artı sayılır. Sonuc olarak alabilirsin fiyat olarak 2x fark var o fiyata daha iyisi olabilir araştır. Animasyonlar onda nasıl hatırlamıyorum.
huawei gt3 var ama biraz ağır geliyor hele sıcak havalarda ,ekranı cok ufak olmayan böyle bir saat bakınıyorum fiyatta fena değilmiş.Pil ve yazılım konusunda nasıl ?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,421
İsim
Selim
huawei gt3 var ama biraz ağır geliyor hele sıcak havalarda ,ekranı cok ufak olmayan böyle bir saat bakınıyorum fiyatta fena değilmiş.Pil ve yazılım konusunda nasıl ?
Pil yazılım iyi ama daha hafif olacağını sanmam. Çerçeve metal. Yorumlarım da yukarıda mevcut.

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ
2 katı değil hocam

ama şöyle söyliyim benim aklıma 2 yıldır falan haylou rs4 plus var almak nasib olmadı bir türlü. yakın gelecekte alacağım bide 999 tl olduğunu görünce bir an evvel almalıyım derken birden buna denk geldim arada kaldım şimdi bu watch 3 de rs4 gibi 60fps amoled mi acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
2 katı değil hocam

ama şöyle söyliyim benim aklıma 2 yıldır falan haylou rs4 plus var almak nasib olmadı bir türlü. yakın gelecekte alacağım bide 999 tl olduğunu görünce bir an evvel almalıyım derken birden buna denk geldim arada kaldım şimdi bu watch 3 de rs4 gibi 60fps amoled mi acaba
lcd ekran diyor ama şiddetle minimumamoled olmasını öneriyorum aksi halde acayip reezil bi hal oluyor saat

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,421
İsim
Selim
2 katı değil hocam

Active modelini mi diyordunuz rezil rüsva bir model alma onu. 10fps animasyonları var. Bana watch 3 dediniz ben o sandım, bu watch 3 active model ikisi de farklı. Biri amoledken diğeri çöp cozunurluklu IPS TFT.

Son düzenleme:

UweN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
uwen uwen
yarın kargo gelecek fakat yüksek ihtimalle manyetik kordon değil. yorumlarda hep silikon kordon görseli var ama açıklamada manyetik yazılmış. ne yapmak gerekir bu konuda

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ
Active modelini mi diyordunuz rezil rüsva bir model alma onu. 10fps animasyonları var. Bana watch 3 dediniz ben o sandım, bu watch 3 active model ikisi de farklı. Biri amoledken diğeri çöp cozunurluklu IPS TFT.
Anladım hocam bende muadili sandım en kısa sürede rs4 plus alıcam o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,241
Üyeler
171,176
Son üye
HakOzTR
Top Bottom