Neler Yeni

🔥İndirim Anker Eufy X8 Pro Robot Süpürge 🔥9.999 TL (Dip Fiyat)

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Yakup Bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cohannan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Can Demir
Bundan iyi midir? Hepa filtresi var mı?
Kıyaslanacak ürün "Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T" her ikisi de 8000pA yalnız Xiaomi'de ıslak temizleme olayı var. Su haznesine dolduruyorsun vilada da yapıyor. Anker'de bu özellik var mı bulamadım.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murathan
Amazon yorumlarında kenarları süpürmediği ile ilgili yorum okudum. Acaba haritalama yaptıktan sonra düzelir mi bu durum?

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Yakup Bolat
Amazon yorumlarında kenarları süpürmediği ile ilgili yorum okudum. Acaba haritalama yaptıktan sonra düzelir mi bu durum?
Kenardan kasıt iki duvarın kesişim yerleri mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kıyaslanacak ürün "Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T" her ikisi de 8000pA yalnız Xiaomi'de ıslak temizleme olayı var. Su haznesine dolduruyorsun vilada da yapıyor. Anker'de bu özellik var mı bulamadım.
Mop özelliği var diye biliyorum hocam ankerde. S10T için 12700 vermeye gerek yok 10kya anker daha mantıklı bence

Son düzenleme:

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murathan
Kenardan kasıt iki duvarın kesişim yerleri mi

Mop özelliği var hocam ankerde. S10T için 12700 vermeye gerek yok 10kya anker daha mantıklı bence
Evet ve duvar dipleri.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Yakup Bolat
Evet ve duvar dipleri.
Duvar kesisimlerini çoğu süpürge alamıyor tam olarak çünkü üçgensel bir bölge olduğu için cihazlar tam yaklaşamiyor.
Ama duvar kenarlarında sıkıntı yapmaz bizim robot elinden gelse duvarı delecek 😅 girebildiği her yere girmeye çalışıyor

Burada mop özelliği olduğunu belirtmiş.

cohannan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Can Demir
Duvar kesisimlerini çoğu süpürge alamıyor tam olarak çünkü üçgensel bir bölge olduğu için cihazlar tam yaklaşamiyor.
Ama duvar kenarlarında sıkıntı yapmaz bizim robot elinden gelse duvarı delecek 😅 girebildiği her yere girmeye çalışıyor

Burada mop özelliği olduğunu belirtmiş.
MOP ayrı bir olay önüne bir tane bez koyuyorlar. Benim dediğim su haznesinin olması Anker'de yok.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murathan
Sizce dikey ya da normal süpürgelerden daha iyi midir? Hem temizleme hem elektrik tasarrufu olarak. Süpürge ihtiyacımız var da, çok kararsız kaldım.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Yakup Bolat
Sizce dikey ya da normal süpürgelerden daha iyi midir? Hem temizleme hem elektrik tasarrufu olarak. Süpürge ihtiyacımız var da, çok kararsız kaldım.
Hocam bu ürünler genelde yan ürün olarak kullanılıyor biz evimizde 2 yıldır robot süpürge kullanıyoruz.Ve oldukça memnunuz
örneğin haftada 1 gün evi normal süpürüyorsak o hafta içinde 2-3 gün de robot süpürge süpürüyor.
ve normal süpürgenin giremediği yerlere ulaşabiliyor.
örneğin bazanin altına süpürge girmiyor robot süpürge temizleyip çıkıyor.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murathan
Hocam bu ürünler genelde yan ürün olarak kullanılıyor biz evimizde 2 yıldır robot süpürge kullanıyoruz.Ve oldukça memnunuz
örneğin haftada 1 gün evi normal süpürüyorsak o hafta içinde 2-3 gün de robot süpürge süpürüyor.
ve normal süpürgenin giremediği yerlere ulaşabiliyor.
örneğin bazanin altına süpürge girmiyor robot süpürge temizleyip çıkıyor.
https://www.amazon.com.tr/Black-Dec...k_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&psr=EY17&s=black-friday&sr=1-5
Biz süpürge makinesi olarak kullanacağız. O halde bu ürün daha mı mantıklı olur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,243
Üyeler
168,102
Son üye
Polat McQueen
Top Bottom