🔥İndirim Anker Liberty Soundcore Liberty 5 ANC (2999 TL)

Buds 3 silikonsuz olduğu için karşılaştırmak pek doğru olmaz senin beklentilerine göre bir seçim yapmak daha doğru olur ama, buds 3 tavsiye edilmiyor.
Çok çok fazla kötü yorumu var kullanıcı deneyimleri felaket.
Kronik sorunlu modele para verme.
Çok araştırdım zamanında.
Peki dostum fe modeli cikti . Ona ne diyorsun ?

Fiyat çok iyi. Ldac kapalı kullanıyorum. Şarj ömrü olarak beni de tatmin etmedi. 3200e kuponla almıştım ben Trendyoldan.

Rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu.
Şarjın güncellemeyle düzeleceğine dair pek umudum yok açıkcası, bi kulaklığın ldac ve gürültü engelleme açıkken de kapalıykende aynı şarj süresini vermesi çok garip umarım güncellemeyle düzelir.
Az önce aklıma geldi ben hep dolby audio açık kullandım belkide bataryayı bu sömürüyordur daha önce hiç aklıma gelmemişti.
Belkide yeni olduğu için optimizasyonu yapamamışlardır bilmiyorum.
Merhaba tekrardan hocam kulaklık dün elime geçti yaklaşık 24 saattir deneyimliyorum. Öncelikle bass konusunda kulaklık beklentimi açıkçası aştı, genellikle deep house, edm, rock, rap dinleyen biriyim özellikle deep house ve elektronik müzik dinlerken inanılmaz keyif aldım. Orta ses ve tiz de gayet tatmin edici seviye de ses konusunda epey tatminim. Şarj konusunda ise 1 hafta sonra tekrar görüşlerimi paylaşacağım. Gürültü engelleme de benim için gayet yeterli mutfakta aşçı olarak çalışıyorum patates soyma makinesi, davlumbaz sesi ve tencere kepçe sesini çok önemli miktarda kesti diyebilirim. Benim için kulaklığın en büyük sorunu kulaklıktaki dokunmatik, basmak çok zor sanki parmağımı okumuyor , okuduğu zaman da 1-2 saniye sonra algılıyor bence en zayıf noktası burası.

Evet evet şu kıstırma hareketlerini o kadar kullanmıyorum ki var olduğunu bile unutmuşum.
Çok kullanışsız .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,755
Üyeler
185,161
Son üye
serhaatec
Geri