🔥İndirim Anker Soundcare Liberty 4 NC 1.999 TL

-
Son ek: aha bir mesajını daha yakaladım monitör kategorisinde. Ondan da yanlış bilgilendirme yiyecek.
- yanlış bilgilendirme diyecek kişi gelsin ders vereyim her birinden 2 şer tane kulaklık koyacağız

2 tane SBC
2 tane AAC
2 tane LDAC
----------------------
24bit 96khz flac + wav kaynak koyup ------> ben kazanırsam bana LDAC kulaklık alacak bende elimeki SBC kulaklık verecem o kazanırsa elimdeki SBC kullakları bedava vercem cızırtıda ve gerekli sesler duyulmazsa bu iş biter

hatta testi 16bit 96khz veya 16 bit 44 khz çekeriz ama LDAC kulaklığını alırım

3TB orijinal CD den çekilmiş Flac ve Wav albüm var ( 1 şarkı ortalama 30 - 45mb (16 Bit 44khz 900 - 1400 kpbs) yer kablıyor

Sonuç bu olur

Son düzenleme:
- yanlış bilgilendirme diyecek kişi gelsin ders vereyim her birinden 2 şer tane kulaklık koyacağız

2 tane SBC
2 tane AAC
2 tane LDAC
----------------------
24bit 96khz flac + wav kaynak koyup ------> ben kazanırsam bana LDAC kulaklık alacak bende elimeki SBC kulaklık verecem o kazanırsa elimdeki SBC kullakları bedava vercem cızırtıda ve gerekli sesler duyulmazsa bu iş biter

hatta testi 16bit 96khz veya 16 bit 44 khz çekeriz ama LDAC kulaklığını alırım

3TB orijinal CD den çekilmiş Flac ve Wav albüm var ( 1 şarkı ortalama 30 - 45mb (16 Bit 44khz 900 - 1400 kpbs) yer kablıyor

Sonuç bu olur
Kardeş valla tebrikler. Yani ben böyle azim görmedim. Her yanlış bilgilendirmeden sonra azimle hala doğru olduğunu iddia ediyorsun ya...

Ama bu sefer akıllıyım tabii. Yanlış bilgilendirmeni aldın benim işim biter. Sana milyar sefer açıklasam da anlamazsın sen.

Kardeş valla tebrikler. Yani ben böyle azim görmedim. Her yanlış bilgilendirmeden sonra azimle hala doğru olduğunu iddia ediyorsun ya...

Ama bu sefer akıllıyım tabii. Yanlış bilgilendirmeni aldın benim işim biter. Sana milyar sefer açıklasam da anlamazsın sen.
Oturup buna cevap verip vakit harcadık gene boşuna :)
1 delille 40 alimi yenersinde 40 delille 1 cahili yenemedim sözü güzelmiş aslında.

kullanmadığım ürün kullanmadığım kaynak hakkında bilgim olmadan yorum yapmam ben sen değilim
Bana SBC kulaklıkla LDAC kulaklığı kaşılaştıranda akıl aramam arada uçurum fark var
Monitörde bir şey bildiğin yok hala 6bit + frc savunuyorsun görende forumda bunu monitör uzmanı zannedecek birde tavsiye veriyor millete
Senin gözlerin görmüyor kulaklıklarda duymuyor artık sağır duymaz uydurur
Piyasada mp3 -----> flac çevirip sonra arada fark yok diyor bunlarda sizin gibiler
1746994225287.webp

1746994318071.webp

1746994452648.webp

Son düzenleme:
örde bir şey bildiğin yok hala 6bit + frc savunuyorsun görende forumda bunu monitör uzmanı zann
Her monitör konusunda istisnasız noktasına virgülüne kadar dünya çapında en saygın kaynaklarla mantığıyla matematiğiyle açıklamama ve her seferinde yanlış bilgilendirme almana rağmen iyi cesaretin var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasada mp3 -----> flac çevirip sonra arada fark yok diyor bunlarda sizin gibiler
MP3 ile FLAC arasında fark yok demedim. Tipik Kartallar taktiği. Çok alakasız hiç konuşulmamış başka bir şeyi karşısındaki söylemiş gibi yapıp itibar suikasti yapmak.

Devam, eğleniyorum. Mısır aldım elime.

Son düzenleme:
kullanmadığım ürün kullanmadığım kaynak hakkında bilgim olmadan yorum yapmam ben sen değilim
Bana SBC kulaklıkla LDAC kulaklığı kaşılaştıranda akıl aramam arada uçurum fark var
Monitörde bir şey bildiğin yok hala 6bit + frc savunuyorsun görende forumda bunu monitör uzmanı zannedecek birde tavsiye veriyor millete
Senin gözlerin görmüyor kulaklıklarda duymuyor artık sağır duymaz uydurur
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sen önce SSD'leri öğren.

Sen önce SSD'leri öğren.
Her kategorinin uzmanı gelmiş Kartallara sallıyor. Bu adam ne çektiriyorsa foruma :ROFLMAO: Kalan son birkaç bir şey bilen insanı da soğutup forumu tamamen hiçliğe çevirmekte kararlı.

Şaka bi yana modlar bu adama el atmalı.

Her kategorinin uzmanı gelmiş Kartallara sallıyor. Bu adam ne çektiriyorsa foruma :ROFLMAO: Kalan son birkaç bir şey bilen insanı da soğutup forumu tamamen hiçliğe çevirmekte kararlı.

ne güzel forumda satıcı ve akrabalar belli oluyor

Her kategorinin uzmanı gelmiş
Daha yolun başı, bunlar ne ki?
Kartallara sallıyor. Bu adam ne çektiriyorsa foruma :ROFLMAO: Kalan son birkaç bir şey bilen insanı da soğutup forumu tamamen hiçliğe çevirmekte kararlı.
İşin kötü yanı, yanlış yönlendirmesinden dolayı kullanıcıların fikirleri değişince bir daha doğruya da yönelmiyorlar. Bu zatın dışında diğer bazı zatlar da düzgün yazmadan yazıyor, kullanıcının tek tük seçeneği varsa onlar da güme gidiyor, sonra da kötü olanı seçiyor tabii.
Bu zatın durumu farklı, bunda farklı bir durum var.

öğrendiğim için sen 2-3 yıl geriden geliyorsun
Yanlış öğrendiğin için terslik içinde kendini doğru sanıyorsun. O HP SSD meselesi hâlen duruyordur bir yerde.

Daha yolun başı, bunlar ne ki?

İşin kötü yanı, yanlış yönlendirmesinden dolayı kullanıcıların fikirleri değişince bir daha doğruya da yönelmiyorlar. Bu zatın dışında diğer bazı zatlar da düzgün yazmadan yazıyor, kullanıcının tek tük seçeneği varsa onlar da güme gidiyor, sonra da kötü olanı seçiyor tabii.

Bu zatın durumu farklı, bunda farklı bir durum var.

Yanlış öğrendiğin için terslik içinde kendini doğru sanıyorsun. O HP SSD meselesi hâlen duruyordur bir yerde.
Ohoo hocam. Ben bu adamla kaç kere tartıştım. Ama ben hallettim ya. İşin sonunda okuyanın doğruyu anlayabileceği şekilde yazdım + her fırsatta yanlış bilgilendirmesini attırdım.

Ama olan o konuya oluyor. Bakanlar bakmaktan vazgeçiyor. Ve yanlış bilgilendirme aldığını görmüyorlar. Anca sonradan biri girerse görüyor. Bir de tabii benim vakit kaybım. Her zaman bir şeyler uydurmak daha kolay, uydurulanın doğrusunu göstermek çok çok daha zordur. Bunu bu mesele özelinde demiyorum bilimsel bir gerçek bu. Bir cümle için bir ton şey yazmak gerekiyor.

@Mehmet Yılmaz Online imiş. Hocam bi el at ya. Şu adamın profilini bi inceleseniz göreceksiniz zaten. Bir şey bilen bütün adamlar Kartallar'dan şikayetçi. Bak açık açık mesajda yazıyorum. Adamın foruma olan azıcık katkısı, yanlış bilgilendirme ve bilenleri soğutması tarafından direk (-)'ye düşüyor zaten.

Geri