Neler Yeni

Anker q10 iptal etmeli miyim?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Genellikle metal, rock tarzı müzikler dinliyorum. Bugün indirimi görünce aldım fakat aklımda biraz şüphe var. Kulaklık geldiği zaman test edip beğenmezsem iade edebilir miyim?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla evet.
@Evil Belief sormak gerekir.
İade sözleşmesinde hijyenik ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir tarzı bir yazı vardı. Kulaküstü olduğu için bu kategoriye gireceğini pek sanmıyorum. Fakat örnek olarak kulaklık yazmışlardı.

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Gayet güzel kulaklık 4 senedir kullanıyorum fakat iade kabul ederler mi bilmem +90 850 460 1414 sorabilirsin

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçime sinmediği için iade etmek istedim fakat TC kimlik numarası sordu. Kendim 18 yaş altı olduğım için kabul etmiyor. Bir başkasının numarasını girersem sorun olur mu?

Son düzenleme:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
İçime sinmediği için iade etmek istedim fakat TC kimlik numarası sordu. Kendim 18 yaş altı olduğım için kabul etmiyor. Bir başkasının numarasını girersem sorun olur mu?
Kulaklık güzel sadece biraz ağır. Ağırlığı da bataryadandir büyük ihtimalle. Şarjı bitince jaktan devam ediliyordu sanırım o da güzel özellik.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Genellikle metal, rock tarzı müzikler dinliyorum. Bugün indirimi görünce aldım fakat aklımda biraz şüphe var. Kulaklık geldiği zaman test edip beğenmezsem iade edebilir miyim?
Büyük ihtimalle memnun kalırsınız bende kullanıyorum gayet iyi bir ürün elde biraz ağır gibi gelebilir ama kafada hissetmiyorsun. Ses kalitesi çok iyi ekstra bass isteyenler için bass butonu koymuşlar pilin biterse ki bitmiyor jak girişiyle devam edersin. Bildiğim kadarıyla kulaklık ürünlerini hijyen gerekçesiyle iade almıyorlar

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,094
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İhtiyacınızı karşılayabilecek güzel bir kulaklık kendisi. Bence tatmin olup kullanmaya devam edeceksiniz denedikten sonra.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Satıcı Hepsiburada olduğu için genelde iade alır ancak arkadaşların da dediği gibi fiyatına göre iyi kulaklıktır

Top Bottom