İade sözleşmesinde hijyenik ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir tarzı bir yazı vardı. Kulaküstü olduğu için bu kategoriye gireceğini pek sanmıyorum. Fakat örnek olarak kulaklık yazmışlardı.Bildiğim kadarıyla evet.
@Evil Belief sormak gerekir.
Kulaklık güzel sadece biraz ağır. Ağırlığı da bataryadandir büyük ihtimalle. Şarjı bitince jaktan devam ediliyordu sanırım o da güzel özellik.İçime sinmediği için iade etmek istedim fakat TC kimlik numarası sordu. Kendim 18 yaş altı olduğım için kabul etmiyor. Bir başkasının numarasını girersem sorun olur mu?
Büyük ihtimalle memnun kalırsınız bende kullanıyorum gayet iyi bir ürün elde biraz ağır gibi gelebilir ama kafada hissetmiyorsun. Ses kalitesi çok iyi ekstra bass isteyenler için bass butonu koymuşlar pilin biterse ki bitmiyor jak girişiyle devam edersin. Bildiğim kadarıyla kulaklık ürünlerini hijyen gerekçesiyle iade almıyorlarGenellikle metal, rock tarzı müzikler dinliyorum. Bugün indirimi görünce aldım fakat aklımda biraz şüphe var. Kulaklık geldiği zaman test edip beğenmezsem iade edebilir miyim?