Anker R50i vs vs QCY ht05

GOLGEG

80+
Reaksiyon skoru
0
Anker r50i ile QCY ht05 arasında kararsız kaldım Ankerin ses kalitesi daha iyi diyorlar Qycde ise anc varmış kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Hocam ANC apayrı bir zevk, kesinlikle tercih sebebi ANC .

enes özenin kulaklık puan sıralaması
1708703809363.png

dipnot:mikrofon performansıymış.

Son düzenleme:
Benim anker markasına olan özel bir sempatim var, ama HT05 de mükemmel model yani. 1-1,5K civarındaki kulak üstülerin içinden geçer.

Benim anker markasına olan özel bir sempatim var, ama HT05 de mükemmel model yani. 1-1,5K civarındaki kulak üstülerin içinden geçer.
valla benımde vardı fakat anker r50i nın skoruna bakarsan baya vasat.Enes abiyi yıllardır biliyorum.Anker q10 u onun sayesınde aldım.Eğer düşük vermişse vardır bi bildiği
dipnot:mikrofon performansıymış.Yanlış anlamışım.

Son düzenleme:
Anker r50i ile QCY ht05 arasında kararsız kaldım Ankerin ses kalitesi daha iyi diyorlar Qycde ise anc varmış kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Knk qcy ht05 melobuds modeli benim kulağıma büyük geldi ama anker r 50 baya baya iyi ben ht 05 almıştım ama beğenmedim büyük geldiği için ama sindi anker r50i aldım gayis gibi seskalitesi fln olsun basları olsun mükemmel kaliteli. Bir kulaklik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk qcy ht05 melobuds modeli benim kulağıma büyük geldi ama anker r 50 baya baya iyi ben ht 05 almıştım ama beğenmedim büyük geldiği için ama sindi anker r50i aldım gayis gibi seskalitesi fln olsun basları olsun mükemmel kaliteli. Bir kulaklik

@avcı2118 Dışarıya ses verme dışarıdaki sesi alma konusunda performansı nasıl

Geri