Neler Yeni

Anker Soundcore Liberty 4 NC Nasıl?

ArdaTrqt

80+
Bu kulaklığı kullanan varsa uzun vadede rahat mı ses kalitesi iyi mi videolarda mikrofon kalitesi iyi mi anlamadım 10 üzerinde kaç verirdiniz genel olarak artıları eksilerini söyler misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kulaklığı kullanan varsa uzun vadede rahat mı ses kalitesi iyi mi videolarda mikrofon kalitesi iyi mi anlamadım 10 üzerinde kaç verirdiniz genel olarak artıları eksilerini söyler misiniz
2600 fiyat bandında daha iyisi var mı

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Mesaj otomatik birleştirildi:

2600 fiyat bandında daha iyisi var mı
Hocam aldınız mı? Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
Anker r50i kullanıyorum, bence anker cidden kulaklık işini iyi yapıyor.

ArdaTrqt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne zamandır kullanıyorsunuz ve hangi telefon?
15 martta almıştım sporda dolmuşta falan müzik dinliyorum gürültü engellemesi baya iyi bence ortamdan soyutluyo iphone 11 de kullanıyorum androidde nasıl bilmiyorum ama mod ayarları uygulamasından yapılıyor bide aynı anda 2 cihaza bağlanabiliyor detaylı incelemeler var youtubda ama mikrofon kalitesi kötü onun dışında bi yanından şikayetçi değilim

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
15 martta almıştım sporda dolmuşta falan müzik dinliyorum gürültü engellemesi baya iyi bence ortamdan soyutluyo
Hocam huawei 6İ ve bu anker arasındayım. Bakalım artık hayırlısı.

Top Bottom