birkanoztrk
80+ Bronze
- Katılım
- 30 Aralık 2020
- Mesajlar
- 544
- Reaksiyon skoru
- 117
S23 Ultra için buds 3 pro dan iyi olur mu? 2000-2500TL fark var tabii ama bilemedimn.
2000-2500 TL fark verebilecekseniz telefonun ekosistemine de uyduğu icin Buds 3 Pro alınır fakat Telefonunuzda LDAC desteği olduğu için ve ekolayzır ayarlarını yapabildiğimiz için Liberty 4 Pro 4000 TL'ye alabileceğiniz en iyi ses kalitesini verir. Hatta 5000-6000 civarında alabileceğiniz herhangi bir kulaklıktan iyidir.S23 Ultra için buds 3 pro dan iyi olur mu? 2000-2500TL fark var tabii ama bilemedimn.
Gecen sene Liberty 4 almistim Amazon'dan 3000 liraya. Ne anc ne ses konusunda tatmin etmisti direkt iade ettim. Su an 1 senedir kullandigim soundpeats capsule3 pro bin basar ses kalitesi konusunda. Iade edebileceginiz yerden alin, beklentilerinizi karsilamayabilir cunku.
Bunu nasıl yapıyoruzFrekans tepki eğrisini düzeltmediysen öyle, düzeltince epey bir değişiyor ses kalitesi.
Bunu nasıl yapıyoruz
saf ses olarak iyi olabilir fakat ekolayzır ayarı ile Liberty 4 Pro baya önde. Tabii ki fiyatına göre çok iyi özellikleri var Capsule 3 Pro'nun. Bütçeniz Liberty 4 Pro'ya yetmiyorsa alınır.İyi mi bu abi alacağım capsule 3 pro daha iyi demiş bir
Bütçem yetiyor hocam lakin arada 3k fark var 3k farka değecek performans varmı onu merak ettim bilgin varsasaf ses olarak iyi olabilir fakat ekolayzır ayarı ile Liberty 4 Pro baya önde. Tabii ki fiyatına göre çok iyi özellikleri var Capsule 3 Pro'nun. Bütçeniz Liberty 4 Pro'ya yetmiyorsa alınır.