Neler Yeni

Yardım Anker Soundcore life Q10 Mikrofon sorunu!

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Anker Soundcore life Q10 telefona bluetooth ile bağlarken hiçbir sıkıntı yok. Harika bir kulaklık. Ama pc'de şuan bluetooth yok. Kendi kablosu ile bağladım. GEcikme yok ses kalitesi harika ama mikrofonu çalışmıyor. Windows üzerinden bir ayar mı yapmamız gerekiyor?

Ürünün Linki buradadır.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Üzeyir demir
Anker q10 alalı 1 gün oldu ve mikrofondan ses almıyor ne kablolu ne kablosuz ne WhatsApp da ne pubg mobilde sesü kulaklıkdan verim mikrofonu telefondan alıyor yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet can
Anker q10 alalı 1 gün oldu ve mikrofondan ses almıyor ne kablolu ne kablosuz ne WhatsApp da ne PUBG mobilde sesü kulaklıkdan verim mikrofonu telefondan alıyor yardım edin
geçici bir çözüm olarak sesi açmadan önce kablolu bir kulaklıkla bağlan sese sonrasında q10 a geç düzeliyor coğu bluetooth kulaklıkta
ama dedıgım gıbı geçıcı

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Anker Soundcore life Q10 telefona bluetooth ile bağlarken hiçbir sıkıntı yok. Harika bir kulaklık. Ama pc'de şuan bluetooth yok. Kendi kablosu ile bağladım. GEcikme yok ses kalitesi harika ama mikrofonu çalışmıyor. Windows üzerinden bir ayar mı yapmamız gerekiyor?

Ürünün Linki buradadır.
usb ile mi bağladın? jak girişiysr mikrofon girişi ayrı olabilir bilgisayarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,156
Üyeler
161,670
Son üye
Cyrus9
Top Bottom