Merhaba yeni bir kulaklık alacağım Anker Soundcore life Q10İ ve QCY H3 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? İkisinin karşılaştırması olan bir konu bulamadım.
ama alacaksanız da ankerin q20 q20i modelleri de var aynı fiyata düşüyor bazen tercih ederimq10i kullanıcıyım ağırlık konusunda canınızı biraz sıkar ama rahat yani oldugu kadar hissetmiyorsunuz bassları cok iyi bataryası harika en son ne zaman şarj ettim bilmiyorum tavsiye ederim
Bu Videodaki H4 ona göre baksın H4 Q30 ile denk diyebilirim özellik bakımındanbuna bir göz atsanız kafanızda daha iyi şekillenebilir
Hocam sadece özelliğe bakılsaydı en dolu egea orta dolu mercedesten kaliteli olurdu ikisininde + sı - si var hangisini daha ucuza getirirse ona bakmalı derim q10i kullanıyorum ben bataryası baya uzun gidiyor ses kalitesi güzel uygulamasının arayüzü fazla basit ordan puan kırarım kulağı güzel sarıyor 3.5mm jak girişi var ancak kutudan çıkmıyor kablo onada - yazarım benim kullandığım süre içerisinde kısaca deneyimlerim bunlarqcyye özellik dayamaıslar q10i yanında gariban kalıyo qcy al bence
kablo bendekinde çıkmıştıHocam sadece özelliğe bakılsaydı en dolu egea orta dolu mercedesten kaliteli olurdu ikisininde + sı - si var hangisini daha ucuza getirirse ona bakmalı derim q10i kullanıyorum ben bataryası baya uzun gidiyor ses kalitesi güzel uygulamasının arayüzü fazla basit ordan puan kırarım kulağı güzel sarıyor 3.5mm jak girişi var ancak kutudan çıkmıyor kablo onada - yazarım benim kullandığım süre içerisinde kısaca deneyimlerim bunlar
benimkinde yokkablo bendekinde çıkmıştı
benimki q10 zatenbenimkinde yok