bende "TP-Link UB500, Bluetooth 5.0" var, gecikme baya fark ediliyor sebebi ne olabilir kiBende gecikme yok dostum ayar vs. yapmadım 50tllik bluetooth dongle ile kullanıyorum hatta.
bende "TP-Link UB500, Bluetooth 5.0" var, gecikme baya fark ediliyor sebebi ne olabilir kiBende gecikme yok dostum ayar vs. yapmadım 50tllik bluetooth dongle ile kullanıyorum hatta.
Aynı şekilde benimde verilmedi kargoya ürünulan bir kargoya veremediler 2 gündür koskoca hepsiburada firmasısın lojistiğini deponu biraz daha etkin hale getirmek bu kadar zor olmamalı
Bende öyle bir sorun yok acaba sizin bilgisayarın durduğu yerle ilgili bir sorun mu var ?bende "TP-Link UB500, Bluetooth 5.0" var, gecikme baya fark ediliyor sebebi ne olabilir ki
arada 30cm yoktur, direkt adaptörün önü falanda açık kulaklığa gelirken engel vs. yok1 Ay kadar önce bu kulaklığı 750 tl civarına aldım çok memnunum isteyen alabilir.
Bende öyle bir sorun yok acaba sizin bilgisayarın durduğu yerle ilgili bir sorun mu var ?
Galiba driverı vardı onu indirdirdiniz mi ?arada 30cm yoktur, direkt adaptörün önü falanda açık kulaklığa gelirken engel vs. yok
kampanya bıtt mı100 tl kupon vs olsa keşke anında siyahını alacam bende :/
Evetkampanya bıtt mı
bilgisayar için mi?Galiba driverı vardı onu indirdirdiniz mi ?
evet adaptörün driverı varbilgisayar için mi?
evet yüklü olarak var adaptör driverievet adaptörün driverı var