🔥İndirim Anker Soundcore R50i Bluetooth Kulaklık 664,05₺ Nays ile 597₺

Reaksiyon skoru
580
Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Mavi - IOS ve Android Uyumlu - A3949 (Anker Türkiye Garantili)

Giyilebilir teknolojilerde %5 indirim + Nays eticaret alışverişine %10 iade ediyor böylelikle 597₺’ye alabilirsiniz ihtiyacı olan alsın geçsin derim

Dün 699₺ aldım aradaki fiyat farkınıda kupon olarak tanımlayacaklarını söylediler
(bazı kıt kardeşlerim için 2 fotoğrafta koydum anlamışlardır umarım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da benim sipariş nays hemen ertesi gün iadesini yaptı 😘

Ekler

• IMG_2943.png
    IMG_2943.png
    304.2 KB · Hit: 246
  • IMG_2940.png
    IMG_2940.png
    795.7 KB · Hit: 248
Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Mavi - IOS ve Android Uyumlu - A3949 (Anker Türkiye Garantili)

Giyilebilir teknolojilerde %5 indirim + Nays eticaret alışverişine %10 iade ediyor böylelikle 597₺’ye alabilirsiniz ihtiyacı olan alsın geçsin derim

Dün 699₺ aldım aradaki fiyat farkınıda kupon olarak tanımlayacaklarını söylediler
(bazı kıt kardeşlerim için 2 fotoğrafta koydum anlamışlardır umarım)
100 tl kupon vs olsa keşke anında siyahını alacam bende :/

Kullanan var mı sürekli kullanımda kaç saat götürüyor görüşme yapmak için kullanacağım sürekli ?

Kullanan var mı sürekli kullanımda kaç saat götürüyor görüşme yapmak için kullanacağım sürekli ?
Uzun süre götürüyor. Görüşme yapmak için tavsiye etmem. Fakat normal kullanım için bu segmentteki en iyi kablosuz kulaklık. Bu segmentte mikrofonu iyi kablosuz kulaklık bulmak zor. Biraz bütçe yükseltmeni öneririm.

Uzun süre götürüyor. Görüşme yapmak için tavsiye etmem. Fakat normal kullanım için bu segmentteki en iyi kablosuz kulaklık. Bu segmentte mikrofonu iyi kablosuz kulaklık bulmak zor. Biraz bütçe yükseltmeni öneririm.
Öneri alabilirim gün boyu görüşme sağlayacağım sesli ortam sessiz ortam değişecek en iyi şekilde benim isteğimi karşılayacak bir model ?

Pcde kullanıyorum yaklaşık 6 aydır,ses kalitesi güzel,şarjı kesintisiz 6-7 saat gidiyor mikrofonunu denemedim hiç fp ürün.

Pcde kullanıyorum yaklaşık 6 aydır,ses kalitesi güzel,şarjı kesintisiz 6-7 saat gidiyor mikrofonunu denemedim hiç fp ürün.
bende pc için kullanıyorum da geçikmesi çok fazla sizde de öyle mi? herhangi bir ayar vs. yaptınız mı?

Geri