kışın iş görüyor da yazın çok dert çektirdiği için kulak içine geçmek istiyorum Büyük olduğundan metroda falan kafamı çarpıyorum veya kafamı duvara yaslayınca titreşiyor BT alıcı alıp 2. kulaklık olarak pc de kullanıcam. Ama benim pedler baya iyi çıktı , hala ilk günkü gibi , koca yaz kullandım en ufak soyulma yok.Bende q10 var geçen pad'ler sabah kalktığımda büzüşmüş soğuktan çekti galiba temu'dan 150 liraya sipariş verdim pad'leri. bu ankerlerin en güzel tarafı aliex temu vb gibi çinli sitelerde yedek parçasının bulunuyor olması. nimet resmen.
Padler benim de mükemmeldi suni deri temizleyici jel ile düzenli temizlerdim. Bir gün sabah bi kalktım suni deri kulaklığın içinde toplanmış. Sarı renk süngeler dışarda kalmış. Şok geçirdimkışın iş görüyor da yazın çok dert çektirdiği için kulak içine geçmek istiyorum Büyük olduğundan metroda falan kafamı çarpıyorum veya kafamı duvara yaslayınca titreşiyor BT alıcı alıp 2. kulaklık olarak pc de kullanıcam. Ama benim pedler baya iyi çıktı , hala ilk günkü gibi , koca yaz kullandım en ufak soyulma yok.
Dip ses çok fazla mı?Ben kullaniyorum fiyatına gore muazzam 4 ay once 700tlye aldim
hayır kanka güzel ben memnunum baya, telefonla konuşması da iyi ama bi tık dış sesi alıyor o da normal anc değil zaten.Dip ses çok fazla mı?
Hacı garanti varsa garantiden de yolluyorlar padi geçen q30 garantiden yolladılar ücretsiz.Bende q10 var geçen pad'ler sabah kalktığımda büzüşmüş soğuktan çekti galiba temu'dan 150 liraya sipariş verdim pad'leri. bu ankerlerin en güzel tarafı aliex temu vb gibi çinli sitelerde yedek parçasının bulunuyor olması. nimet resmen.
benim cihazın garanti bitik o yüzden temu'dan aldımHacı garanti varsa garantiden de yolluyorlar padi geçen q30 garantiden yolladılar ücretsiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İhtiyacı olanlar hiç düşünmeden yapıştırın bedava fiyatı.
Arkadaşlar ben sipariş verdim merak ettiğim kulaklığı kulaktan çıkarınca sesi kesiyor mu? Ben ses kesmesini istemiyorumula 2 gün önce 650 liraya aldım pü