Neler Yeni

Anker Soundcore Strike 3 vs Drop Plus

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
LÜTFEN KULLANMAYANLAR YORUM YAPMASIN.
İnceHesap Cuma indirimlerini beklerken ikisinden birini almayı düşündüm. Ama çok fazla karmaşa var. Herkes drop plus öneriyor ama kullanıyor mu belli değil. Boş araştırma yapıp " aa iyimiş , bunu öneririm " vs diyor. Lütfen kullanan arkadaşlar ister detaylı , ister sade - kendi bakış açılarını - ister detaylı yazabilirler mi? - Şimdiden Teşekkürler...

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Enes Bahadır
@ArdaM arkadaşa bi bakıver hacım

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz dil
Yorum yapmıyorum.
1610362299202.jpeg

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Sana diyorum ki yorum yapma. Sen yorum yaparak ne yapmış oluyorsun?
Fikrimi belirtiyorum, sen ise saçma şekilde hakaret ederek kimliğini göstermiş oluyorsun.
Drop Plus önermemizin bir sebebi var, sadece kullananlara bakarsak onlar kendileri kullandıkları için överler kulaklığı, ben ise kullanmadığım için hem överim hem de eksiklerini söylerim.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Fikrimi belirtiyorum, sen ise saçma şekilde hakaret ederek kimliğini göstermiş oluyorsun.
Drop Plus önermemizin bir sebebi var, sadece kullananlara bakarsak onlar kendileri kullandıkları için överler kulaklığı, ben ise kullanmadığım için hem överim hem de eksiklerini söylerim.
İşte sorun burada zaten. Ben özellikle senin fikrini belirmeni istemiyorum çünkü kullanmıyorsan, ihtiyacım yok ki keza başlıkta da belirttim. Mesela adam almıştır ve bir durumdan rahatsız olmuş iade etmiştir. İade etme sebebini söyler.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İşte sorun burada zaten. Ben özellikle senin fikrini belirmeni istemiyorum çünkü kullanmıyorsan, ihtiyacım yok ki keza başlıkta da belirttim. Mesela adam almıştır ve bir durumdan rahatsız olmuş iade etmiştir. İade etme sebebini söyler.
Ben de diyorum ki kullanmayanlar da fikir belirtebilirler ve bu çok mantıklı olur, sen de bunu anlamak istemiyorsun çünkü işine gelmiyor.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Ben de diyorum ki kullanmayanlar da fikir belirtebilirler ve bu çok mantıklı olur, sen de bunu anlamak istemiyorsun çünkü işine gelmiyor.
Bak dostum bu konudan daha önce açılmış fakat benim açtığımın tek farkı sadece kullananlardan fikir, onlardan yorumunu istemem. Sen en başından beri güzellikle fikrini belirtmedin ki keza belirtsen bile gereksiz agresifleşmezdim. Sen hala benimle inatlaşıyorsun. Tekrar söylüyorum; iki kulaklıkla da bir sürü yorum var ve istesem bunlara ulaşabilirim. Ama diğer kullanıcılar için " sadece kullananların " yorumunu yaptığı bir konu açmak istedim. Teşekkür ederim mahvettiğin için. Umarım mutlusundur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,161
Üyeler
159,457
Son üye
kaluscusan
Top Bottom