Ekran kartı dedin mi akla Nvidia gelir.Donanım Arşivi kullanıcıların hangi ekran kartı firmasını tercih ettiğini merak ediyorum bu yüzdan anket başlattım, oy kullanıp sebeplerinide isterseniz yorumlarda belirtebilirsiniz.
- NVIDIA
- AMD
- INTEL
intel arc kullanıyorum intele verdim fiyatına göre gayette güzel saf performansı var ilerde driver güncellemeleri ile daha iyi olacağına inanıyorumDonanım Arşivi kullanıcıların hangi ekran kartı firmasını tercih ettiğini merak ediyorum bu yüzdan anket başlattım, oy kullanıp sebeplerinide isterseniz yorumlarda belirtebilirsiniz.
- NVIDIA
- AMD
- INTEL
İntel hariç farketmez.Donanım Arşivi kullanıcıların hangi ekran kartı firmasını tercih ettiğini merak ediyorum bu yüzdan anket başlattım, oy kullanıp sebeplerinide isterseniz yorumlarda belirtebilirsiniz.
- NVIDIA
- AMD
- INTEL
Dedi Vergil...Ben NVIDIA alamadum da param yoğidu param.
6900 xt mi ucuz ?ucuza 4k oyun oynamak için 6900xt tercih ettim ekran kartı değiştirirsem 7900xt alırım.
3090 a göre evet 3080ti 12gb vram olduğu için 3090 ya da 4070ti super ile kıyaslarım 2. elde çok daha ucuz bir kart 6900xt şuan için.6900 xt mi ucuz ?