Neler Yeni

[Anket] Memnun kaldığınız ISS'leri işaretleyin!

En çok memnun kaldığınız firmalar

• Oy kullanan toplam üye
    69

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aşağıdaki firmalardan memnun olduklarınızı işaretleyin.
Birden çok seçin yapabilirsiniz.

Yorumlara ise şu anda kullandığınız ISS'yi ve en çok hangisinden memnun olduğunuzu ve neden güvendiğinizi yazın. İkinci olarak da en çok hangisinden memnun olmadığınızı yazın. Nedenleriyle birlikte lütfen.
Ha unutmadan. Altyapınızın karşıladığı max hızı ve tipi de yazınız.

Ben başlıyorum.

Şu anda kullandığım: Comnet - 100 mbps VDSL
Altyapım max: 52 mbps kaldırıyor
Aldığım: 60 mbps
En memnun olduğum Comnet. Çünkü bana altyapımın sağladığı max hızı kesilmeden ucuz bir fiyata verebiliyor. Üstelik 7/24 ulaşabildiğim bir müşteri destek bilet sistemi var.
Milleni de iyiydi. Fakat fiyat anlamında ipin ucunu kaçırdı.
Turk Telekom'dan ise memnun değilim. Evet internet 2 yılda belki 3 4 defa kesilmiştir. Amma velakin 90 liraya 8 mbps bir hız kullanıyorduk. İşkenceydi resmen.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Berk
TÜRKTELEKOM
50mbps - 207TL
Muhatabın var, her ne kadar ihtiyaç olmasa da.
Gecenin köründe bakım/alt yapı çalışması yapılmıyor.
Benim yaşadığım bölgede şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım.
Ping/ms değerlerim oldukça stabil ve düşük.

Bunun yanında yaşadığım çevre için diğer iss sağlayıcılar ile ilgili bir fikrim yok. Çevremdekiler de türktelekom kullanıyor.

Son düzenleme:

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
169 liraya 50 mbps Türk telekom kullanıyoruz memnunuz kesilme olmadı hiç. Lojmanda kaldığımız için pek seçeneğimiz yok zaten :/

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
3 4 firma kullandım en iyisi türk telekomdu

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,238
İsim
Oğuz Oğuz
Aşağıdaki firmalardan memnun olduklarınızı işaretleyin.
Birden çok seçin yapabilirsiniz.

Yorumlara ise şu anda kullandığınız ISS'yi ve en çok hangisinden memnun olduğunuzu ve neden güvendiğinizi yazın. İkinci olarak da en çok hangisinden memnun olmadığınızı yazın. Nedenleriyle birlikte lütfen.
Ha unutmadan. Altyapınızın karşıladığı max hızı ve tipi de yazınız.

Ben başlıyorum.

Şu anda kullandığım: Comnet - 100 mbps VDSL
Altyapım max: 52 mbps kaldırıyor
Aldığım: 60 mbps
En memnun olduğum Comnet. Çünkü bana altyapımın sağladığı max hızı kesilmeden ucuz bir fiyata verebiliyor. Üstelik 7/24 ulaşabildiğim bir müşteri destek bilet sistemi var.
Milleni de iyiydi. Fakat fiyat anlamında ipin ucunu kaçırdı.
Turk Telekom'dan ise memnun değilim. Evet internet 2 yılda belki 3 4 defa kesilmiştir. Amma velakin 90 liraya 8 mbps bir hız kullanıyorduk. İşkenceydi resmen.
TT Fiber altyapısı Üzerinden Türknet 100 mbps internet kullanıyorum. 2 yılda 3-4 defa 1 saatliğine netim gitmiştir. Hızım hiç düşmedi. Tek bir eleştirim olabilir diğer ıss'lere göre en pahalısı hep Türknet oluyor.

Son düzenleme:

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ömür AYCIL
Türk telekom her sorunda arızada modem dahil anında müdahale ediyorlar senelerdir memnun şekilde kullanıyorum

Turksatkablo 100 Mbps kullanıyorum, sıkıntısız tam hız veriyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Millenicomda 3 yıldır varım 2 yıl (1 yıl taahhütlü 1 yıl taahhütsuz 79 TL ye 35 lik paket kullandım) şuan 3.yilim Ekim sonu Kasım başı zam gelicek dendiği givi tekrardan 35 lik pakete taahhüt yaptırdım 109 TL ödüyorum şuanda herhangi bir sorum tek millenicom tarafından satın alınan modemde bir sorun yaşadım o yüzden thh ye başvurdum 6 aydır sonuç bekliyorum ama geri kalan da kesintisiz hizmet aldım

RaMo55

80+
1673277756177.png

Şu hızları zamanında ne zaman göreceğiz diyorduk :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
ya vodofone denen firmadan nefret etmeme rağmen 50 mgbt 110 liraya kullanıyorum 90 dı yıl bitmeden yeniledim 45-50 arası alıyorum memnunum heralde bzim binaya iyi veriyolar başka memnun olan görmedim şuana kadar

Top Bottom