Aşağıdaki firmalardan memnun olduklarınızı işaretleyin.
Birden çok seçin yapabilirsiniz.
Yorumlara ise şu anda kullandığınız ISS'yi ve en çok hangisinden memnun olduğunuzu ve neden güvendiğinizi yazın. İkinci olarak da en çok hangisinden memnun olmadığınızı yazın. Nedenleriyle birlikte lütfen.
Ha unutmadan. Altyapınızın karşıladığı max hızı ve tipi de yazınız.
Ben başlıyorum.
Şu anda kullandığım: Comnet - 100 mbps VDSL
Altyapım max: 52 mbps kaldırıyor
Aldığım: 60 mbps
En memnun olduğum Comnet. Çünkü bana altyapımın sağladığı max hızı kesilmeden ucuz bir fiyata verebiliyor. Üstelik 7/24 ulaşabildiğim bir müşteri destek bilet sistemi var.
Milleni de iyiydi. Fakat fiyat anlamında ipin ucunu kaçırdı.
Turk Telekom'dan ise memnun değilim. Evet internet 2 yılda belki 3 4 defa kesilmiştir. Amma velakin 90 liraya 8 mbps bir hız kullanıyorduk. İşkenceydi resmen.
Birden çok seçin yapabilirsiniz.
Yorumlara ise şu anda kullandığınız ISS'yi ve en çok hangisinden memnun olduğunuzu ve neden güvendiğinizi yazın. İkinci olarak da en çok hangisinden memnun olmadığınızı yazın. Nedenleriyle birlikte lütfen.
Ha unutmadan. Altyapınızın karşıladığı max hızı ve tipi de yazınız.
Ben başlıyorum.
Şu anda kullandığım: Comnet - 100 mbps VDSL
Altyapım max: 52 mbps kaldırıyor
Aldığım: 60 mbps
En memnun olduğum Comnet. Çünkü bana altyapımın sağladığı max hızı kesilmeden ucuz bir fiyata verebiliyor. Üstelik 7/24 ulaşabildiğim bir müşteri destek bilet sistemi var.
Milleni de iyiydi. Fakat fiyat anlamında ipin ucunu kaçırdı.
Turk Telekom'dan ise memnun değilim. Evet internet 2 yılda belki 3 4 defa kesilmiştir. Amma velakin 90 liraya 8 mbps bir hız kullanıyorduk. İşkenceydi resmen.