Neler Yeni

[Anket] Memnun kaldığınız ISS'leri işaretleyin!

En çok memnun kaldığınız firmalar

• Oy kullanan toplam üye
    69

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Eski bir netspeed kullanıcısı olarak netspeedden memnumdum fakat hızı tam %100 verememeleri üstüne de ping sorunu yaşamam ek olarak da pahalılaşması beni comnete doğru itti şu anda comnette %102 lik verimle sorunsuz şekilde kullanıyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Eski bir netspeed kullanıcısı olarak netspeedden memnumdum fakat hızı tam %100 verememeleri üstüne de ping sorunu yaşamam ek olarak da pahalılaşması beni comnete doğru itti şu anda comnette %102 lik verimle sorunsuz şekilde kullanıyorum
Ping sorunun var mı? Valorant'da kaç ping alıyorken şimdi kaç alıyorsun? Sabit bir ping mi?
Hangi ildesin?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Ping sorunun var mı? Valorant'da kaç ping alıyorken şimdi kaç alıyorsun? Sabit bir ping mi?
Hangi ildesin?
Artık bir ping sorunu yaşamıyorum. Valorantta 21-22 ms almam gerekirken sürekli değişiyordu şu anda sabit 21 pingle oynuyorum.
Malatya da altyapısı eski olan bir binada yaşıyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Artık bir ping sorunu yaşamıyorum. Valorantta 21-22 ms almam gerekirken sürekli değişiyordu şu anda sabit 21 pingle oynuyorum.
Malatya da altyapısı eski olan bir binada yaşıyorum
Sevindim. Allah bozmasın aranızı. Comnet'in Riot Games ile direkt peering bağlantısı var. Yani seni direkt Riot sunucularına bağlıyor. Arada ek bir trafik yer almıyor. Bu yüzden sabit bir ping ile oyun keyfi sürebiliyoruz.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Sevindim. Allah bozmasın aranızı. Comnet'in Riot Games ile direkt peering bağlantısı var. Yani seni direkt Riot sunucularına bağlıyor. Arada ek bir trafik yer almıyor. Bu yüzden sabit bir ping ile oyun keyfi sürebiliyoruz.
Eyvallah hocam sağolasın

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Aşağıdaki firmalardan memnun olduklarınızı işaretleyin.
Birden çok seçin yapabilirsiniz.

Yorumlara ise şu anda kullandığınız ISS'yi ve en çok hangisinden memnun olduğunuzu ve neden güvendiğinizi yazın. İkinci olarak da en çok hangisinden memnun olmadığınızı yazın. Nedenleriyle birlikte lütfen.
Ha unutmadan. Altyapınızın karşıladığı max hızı ve tipi de yazınız.

Ben başlıyorum.

Şu anda kullandığım: Comnet - 100 mbps VDSL
Altyapım max: 52 mbps kaldırıyor
Aldığım: 60 mbps
En memnun olduğum Comnet. Çünkü bana altyapımın sağladığı max hızı kesilmeden ucuz bir fiyata verebiliyor. Üstelik 7/24 ulaşabildiğim bir müşteri destek bilet sistemi var.
Milleni de iyiydi. Fakat fiyat anlamında ipin ucunu kaçırdı.
Turk Telekom'dan ise memnun değilim. Evet internet 2 yılda belki 3 4 defa kesilmiştir. Amma velakin 90 liraya 8 mbps bir hız kullanıyorduk. İşkenceydi resmen.
En başından beri türk telekom kullanıyorum. Hiç değiştirme ihtiyaçı duymadım. Altyapımın ne desteklediğini bilmiyorum ama 100mbps limitsiz kullanıyorum ve 100 'ün neredeyse tamamını alıyorum. Ayrıca tivibu full paket ile kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Poyrazwifi
Tarife 8 MPBS-90 TL
(saat 02:00-19:00 arası 17 MPBS)
Geçen sene çok sorun olmuştu ama bu yıl çok sorun olmadı müşteri temsilciside gayet iyi ve yardımcı oluyorlar modemde sorun varsa ücretsiz muaene yapılıp veriyorlar

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Bastım oyumu TT'ye. 100Mbps'e 269 lira ödüyorum fakat kafam rahat, sıfır sıkıntı. Hızımın tamamını alıyorum, ping sorunum yok, kesilme yok. E daha ne olsun?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Poyrazwifi
Tarife 8 MPBS-90 TL
(saat 02:00-19:00 arası 17 MPBS)
Geçen sene çok sorun olmuştu ama bu yıl çok sorun olmadı müşteri temsilciside gayet iyi ve yardımcı oluyorlar modemde sorun varsa ücretsiz muaene yapılıp veriyorlar
Altyapınız destekliyorsa comnet 35 tarifesini öneririm.

Top Bottom