kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Gün boyu 10 saat pc başında durursanız öyle sıska kalırsınız.
Valla tipsizim ya ondan dert ediyom. Küçükken yanaklarım dolgundu. Hani objektif olarak bir yakışıklı idim ama şimdi ruhu göçmüşBenimde boy 1.74
Kilo 50
Zamanla alırız kilo dert etme
Ben nedense şişko oldumGün boyu 10 saat pc başında durursanız öyle sıska kalırsınız.
Gerçekten aynı sorun bende de var hani almak istiyorum ama olmuyorValla tipsizim ya ondan dert ediyom. Küçükken yanaklarım dolgundu. Hani objektif olarak bir yakışıklı idim ama şimdi ruhu göçmüş
10 saat pc de değilim. Allah nasip etse keşke.Gün boyu 10 saat pc başında durursanız öyle sıska kalırsınız.
Ya hiç et tavuk balık pilav hamur işi sevmiyormusunValla tipsizim ya ondan dert ediyom. Küçükken yanaklarım dolgundu. Hani objektif olarak bir yakışıklı idim ama şimdi ruhu göçmüş
Ömrünün 3 de biri 20cm2 lik ekranlarda geçiyor.10 saat pc de değilim. Allah nasip etse keşke.
Günde 3 saat pc sadece. 5 saatte telefon. Az yani!
Biliyom ya ironik ya da öylesine yazdım.Ömrünün 3 de biri 20cm2 lik ekranlarda geçiyor.
Baya azmış
Ben de olmuyor o. Yaptığım en fazla yürüyüş fırın,Aslında pc başında durursak kilo alırız
Ben aşırı hareketliyim hep spor yaparım o yüzden çok kalori harcıyorum ama seninki de hareketsiz olmana rağmen alamaman ilginçBiliyom ya ironik ya da öylesine yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de olmuyor o. Yaptığım en fazla yürüyüş fırın,
ağırlık kaldırdığım tek spor ıslak perde asmak!
Gumball kağıt kızBen öleyim o zaman 1.76 kilo 47.
Ne diyon lan racona laf ettirmem (!)Gumball kağıt kız