Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
Gumball'da bir tane kağıt kız vardı üzerine resim falan çiziyorlardı o sensin işteNe diyon lan racona laf ettirmem (!)
Harbi anlamadım.
Gumball'da bir tane kağıt kız vardı üzerine resim falan çiziyorlardı o sensin işteNe diyon lan racona laf ettirmem (!)
Harbi anlamadım.
Bak hala kız diyor burdan kafa atarım sana.Gumball'da bir tane kağıt kız vardı üzerine resim falan çiziyorlardı o sensin işte
E erkek değil ki .dBak hala kız diyor burdan kafa atarım sana.
Onu bana benzetme o zaman. Sende 2. koma vakası olacaksın .d
yavaş yavaş zenciliğe doğru@kaplanharun @TECHNO @BAKÜ @Nightmare837 @rdeMStakeN
Bi şey soracam.
Şimdi ben beyaz tenli doğdum. 7.sınıfa kadar da beyaz tenli idim. Sonra ergenliğe 8de girince birden boy attı. Noldu anlamdım 1 ayda 3 4 cm attığı zamanı biliyorum.
Neyse, şimdi ayaklarım ve bacaklarım beyaz ama kolum ve yüzüm hafif esmere çalıyor. Biraz beyaz.
Geleceğim nokta şu :
İnsan zayıflarsa, beslenmesi kötü olursa ten rengi esmerleşir mi (tam esmer değil hafif bi yüz solması)
Spor yapsam dinç olurdum ama kaplumbağa gibiyim söylemesi ayıp!Ben aşırı hareketliyim hep spor yaparım o yüzden çok kalori harcıyorum ama seninki de hareketsiz olmana rağmen alamaman ilginç
U-Usta@kaplanharun @TECHNO @BAKÜ @Nightmare837 @rdeMStakeN
Bi şey soracam.
Şimdi ben beyaz tenli doğdum. 7.sınıfa kadar da beyaz tenli idim. Sonra ergenliğe 8de girince birden boy attı. Noldu anlamdım 1 ayda 3 4 cm attığı zamanı biliyorum.
Neyse, şimdi ayaklarım ve bacaklarım beyaz ama kolum ve yüzüm hafif esmere çalıyor. Biraz beyaz.
Geleceğim nokta şu :
İnsan zayıflarsa, beslenmesi kötü olursa ten rengi esmerleşir mi (tam esmer değil hafif bi yüz solması)
Herhalde tam beslenemediğinden kaynaklı@kaplanharun @TECHNO @BAKÜ @Nightmare837 @rdeMStakeN
Bi şey soracam.
Geleceğim nokta şu :
(T)AnkerAnker
Olmaz.@kaplanharun @TECHNO @BAKÜ @Nightmare837 @rdeMStakeN
Bi şey soracam.
Geleceğim nokta şu :
Ama ikinizde incesinizOnu bana benzetme o zaman. Sende 2. koma vakası olacaksın .d