Kardeşim Haklıdır Destek Olalım Ki Üst düzey f/p sistem gelsinankete destek olalım arkadaşlar Abdullahın görmesi gerekiyor. normalde bu düşüncede olduğumuz için 10/1 kitleye soktular bizi ama şuan neredeyse yarı yarıya gidiyor anket bu kadar gönüllü varken harika bir yeni nesil. üst düzey f/p sistem gelir diye düşünüyorum. hepinize hayırlı akşamlar
Dar boğaz yersin o zamanda :/2k monitör ile birlikte 40a 4070 7500f li sistem olabilir belki
eski nesil işlemci platformları yerine geleceğe dönük am5 platformlu orta düzey bir sistem olsa uprage açısından çok daha iyi olurABDULLAH KARDEŞİM YILLARDIR TAKİP EDİYORUM SENİ, SENİN KATKIN OLAN BİR SİSTEM ALMAYI ÇOK İSTİYORUM ANCAK HERZAMAN GİRİŞ SEVİYE BİR F/P OLARAK HAZIR SİSTEMLER SUNULUYOR.
BU KASIM AYI İNDİRİMLERİ GEÇMEDEN LÜTFEN;
YENİ NESİL AM 5 İŞLEMCİLİ, RX 7800 VB. 16 GB 256 BİTLİK EKRAN KARTLI, 1-2 TBLIK YENİ NESİL M2 SSD'Lİ, DDR 5 RAMLİ VE YENİ NESİ GİRİŞ SEVİYESİ OLMAYAN DDR5 Lİ VE YÜKSEK ÇİP SETLİ ANAKARTI OLAN. 30-40 K ARASI HARİKA BİR F/P SİSTEM HAZIRLARMISIN BU ŞEKİLDE BİR SİSTEME BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİNLERCE ARKDAŞIMIZIN İHTİYACI VAR.
GEREĞİNİ SAYGILARIMLA RİCA EDERİM.
NOT: GÜZEL ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM.
Aynen kardeşim bekliyoruz 2024 gelmeden harika bir üst düzey sistem gelmesinieski nesil işlemci platformları yerine geleceğe dönük am5 platformlu orta düzey bir sistem olsa uprage açısından çok daha iyi olur
Valla çalışan insanlarız. İssiz yada alsatcı değilizki pc basında stok kovalayalım. Buna bir çözüm bulamadılar. Yazık. Fırsat bulup telefonu elime alıyorum stok bitmis 15 dk ile kaçırmısım. 1 kişi birden fazla alabiliyor mu? Böyle bir şey varsa düzeltilmeli. Mağaza stogu var dıyorlar çalışma günüme denk geldi. Yani ben bu sartlarda @Abdullah Hacıgül ün topladığı sisteme ulaşamıyorum. (25/30 bin bütçe ile fp bir sistem elindede varsa kardeşim alayım.Özelden iletişim kurabilirsin.)Çözüm bekliyorum. Teşekkürler.Tr şartlarında 13400f rtx4060ti 16gb benim için üst düzey sistemdi