Neler Yeni

(ANKETLİ) !!! ABDULLAH ÜST DÜZEYE YAKIN HARİKA BİR F/P SİSTEM Gelir mi?

Üst düzey indirimli 35-45 k arası F/P sistem görmek istiyor musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    446

jhnns

80+
çok teşekkürler kardeşim aynı düşünüyoruz bu konuda en kötü ocak ayına kadar bir tanede olsa kaliteli, yeni nesil, üst seviye bir sistem geleceğine inanıyorum

jhnns

80+
ankete destek olalım arkadaşlar Abdullahın görmesi gerekiyor. normalde bu düşüncede olduğumuz için 10/1 kitleye soktular bizi ama şuan neredeyse yarı yarıya gidiyor anket bu kadar gönüllü varken harika bir yeni nesil. üst düzey f/p sistem gelir diye düşünüyorum. hepinize hayırlı akşamlar

ConquerorXIV

80+ Gold
2k monitör ile birlikte 40a 4070 7500f li sistem olabilir belki

HCG56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Harun Can
ankete destek olalım arkadaşlar Abdullahın görmesi gerekiyor. normalde bu düşüncede olduğumuz için 10/1 kitleye soktular bizi ama şuan neredeyse yarı yarıya gidiyor anket bu kadar gönüllü varken harika bir yeni nesil. üst düzey f/p sistem gelir diye düşünüyorum. hepinize hayırlı akşamlar
Kardeşim Haklıdır Destek Olalım Ki Üst düzey f/p sistem gelsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tyler
ABDULLAH KARDEŞİM YILLARDIR TAKİP EDİYORUM SENİ, SENİN KATKIN OLAN BİR SİSTEM ALMAYI ÇOK İSTİYORUM ANCAK HERZAMAN GİRİŞ SEVİYE BİR F/P OLARAK HAZIR SİSTEMLER SUNULUYOR.

BU KASIM AYI İNDİRİMLERİ GEÇMEDEN LÜTFEN;

YENİ NESİL AM 5 İŞLEMCİLİ, RX 7800 VB. 16 GB 256 BİTLİK EKRAN KARTLI, 1-2 TBLIK YENİ NESİL M2 SSD'Lİ, DDR 5 RAMLİ VE YENİ NESİ GİRİŞ SEVİYESİ OLMAYAN DDR5 Lİ VE YÜKSEK ÇİP SETLİ ANAKARTI OLAN. 30-40 K ARASI HARİKA BİR F/P SİSTEM HAZIRLARMISIN BU ŞEKİLDE BİR SİSTEME BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİNLERCE ARKDAŞIMIZIN İHTİYACI VAR.
GEREĞİNİ SAYGILARIMLA RİCA EDERİM.

NOT: GÜZEL ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM.
eski nesil işlemci platformları yerine geleceğe dönük am5 platformlu orta düzey bir sistem olsa uprage açısından çok daha iyi olur

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Tr şartlarında 13400f rtx4060ti 16gb benim için üst düzey sistemdi

jhnns

80+
eski nesil işlemci platformları yerine geleceğe dönük am5 platformlu orta düzey bir sistem olsa uprage açısından çok daha iyi olur
Aynen kardeşim bekliyoruz 2024 gelmeden harika bir üst düzey sistem gelmesini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya destek verelim lütfen

Son düzenleme:

jhnns

80+
Abdullah kardeşim bu konuya önemle bakıp değerlendirmeni istiyoruz. Anket sonuçları katılım az olmasına rağmen yüksek düzey f/p sistemlerine nekadar rağbet olduğunu gösteriyor. Hayırlı Akşamlar...

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Tr şartlarında 13400f rtx4060ti 16gb benim için üst düzey sistemdi
Valla çalışan insanlarız. İssiz yada alsatcı değilizki pc basında stok kovalayalım. Buna bir çözüm bulamadılar. Yazık. Fırsat bulup telefonu elime alıyorum stok bitmis 15 dk ile kaçırmısım. 1 kişi birden fazla alabiliyor mu? Böyle bir şey varsa düzeltilmeli. Mağaza stogu var dıyorlar çalışma günüme denk geldi. Yani ben bu sartlarda @Abdullah Hacıgül ün topladığı sisteme ulaşamıyorum. (25/30 bin bütçe ile fp bir sistem elindede varsa kardeşim alayım.Özelden iletişim kurabilirsin.)Çözüm bekliyorum. Teşekkürler.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Sanmam geleceğini.

Top Bottom