Ben seni çok seviyorÜst seviye sistem isteyen sayısı giriş-orta seviye isteyenlerin onda biri kadar falandır.
sonuçta sürekli giriş seviye sistemler geliyor üst seviye bekleyenlerin de düşünülmesi gerekir.Üst seviye sistem isteyen sayısı giriş-orta seviye isteyenlerin onda biri kadar falandır.
bende kardeşim 16 gb 256 bitli ekran kartı. DDR 5 li ve yüksek chipsetli bi anakart ile beraber 35-45 k arası üst düzey yeni nesil bir sistem bekliyorumbende 7500f ve 4070 sistem bekliyorum, bütçe 35k
kardeşim yaptı ama DDR 4 lü ve 12 gb ekran kartlı biraz giriş seviyesinin üstü gibi oldu. biz orta üst seviye bir sistem bekliyoruz artık indirimli hali 35-45 k arası olan.Yaptı ya kral geçen gün? 7500F 4070?
üst seviye sistem bekleyen okadar çok ki sürekli yorumlarda dek geliyorum artık bunun ciddi bir şekilde Abdullah kardeşim tarafından değerlendirilmesi gerekiyor.sonuçta sürekli giriş seviye sistemler geliyor üst seviye bekleyenlerin de düşünülmesi gerekir.
Ne giriş üstü? DDR5 7500F 4070 yaptı adam 29K ya? 12GB VRAM olması ne alaka?bende kardeşim 16 gb 256 bitli ekran kartı. DDR 5 li ve yüksek chipsetli bi anakart ile beraber 35-45 k arası üst düzey yeni nesil bir sistem bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim yaptı ama DDR 4 lü ve 12 gb ekran kartlı biraz giriş seviyesinin üstü gibi oldu. biz orta üst seviye bir sistem bekliyoruz artık indirimli hali 35-45 k arası olan.
üst seviye sistem bekleyen okadar çok ki sürekli yorumlarda dek geliyorum artık bunun ciddi bir şekilde Abdullah kardeşim tarafından değerlendirilmesi gerekiyor.
ANKETE KATILIR MISINIZ ?
kesinlikle 1-2 aydır sadece ddr4 am4 7500fli 5500 lü sistemler geliyor ve artık tamam yani. kasımda da bir üst seviye amd sistem gelmedi performans olarak fiyat olarak nvdidadan daha elverişli hem.sadece 12 gb vram olması değil kardeşim. 10 nm işlemci ddr4 bunlar artık gerçekten standart oldu. benim söylemek istediğim yeni nesil orta üst seviye sistemler
sadece donanım arşivi de değil bütün yt inceeleme kanalarrı aynı şeyi yapıyor stokta ne varsa çok dayadılar milleteyok abi valla bıktık herkes 7500f 5500 falan çıkarıyor. yok şöyle 7800 lü 7800x3d li bir sistem.
kesinlikle 1-2 aydır sadece ddr4 am4 7500fli 5500 lü sistemler geliyor ve artık tamam yani. kasımda da bir üst seviye amd sistem gelmedi performans olarak fiyat olarak nvdidadan daha elverişli hem.
Sanmıyorum hocam, kitlenin yaşı küçük olduğu için Abdullah'ta haklı olarak düşük bütçeli sistemler çıkarıyor. Çok nadir aralara 4070 li sistem falan atmıştı onuda biz kaçırdık. Şöyle 4070 ti li yada 4080 li sistem gelmesini bende çok isterdim.kardeşim teşekkürler umarım bi fayda sağlar ve sesimiz duyulur