ANLAMSIZ PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ

Reaksiyon skoru
2
Merhaba iyi günler. Sistemim Ryzen 5 1600 12nm ve Sapphire RX580 4GB Nitro+ üzerinde temellenmekte. Far Cry 5 oynarken, dümdüz duruyorsam 65 FPS civarı alıyorum. Fakat araba sürerken, çatışmaya girdiğim zaman FPS değerleri 45 e kadar düşüyor. YouTube'da video izlediğim zaman bir adamın aynı işlemci ve grafik kartıyla ultra ayarlada stabil 65-70FPS aldığını görüyorum. Onun bilgisayarı da 8GB RAM benimki de 8GB RAM. Video Memory Usage hep 3400MB civarlarında yani 4GB Far Cry 5 için yeterli değil gibi bir durum da yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olabilir misiniz acaba ? Ekran kartım ısınmıyor. 65 Derecelerde seyrediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta MD1 ile aynı sistemim var diyebilirim. Bir tek RAM markam farklı fakat 8GB 3000Mhz

izlediğin video önceden çekilmiş olabilir ve o videoda overclock yapılmış olabilir veya drıverlerın güncel değil

Driverlarım güncel, video overclocksuz. Misal, PUBG de anlık takılmalar yaşıyorum. Bazen Ultra da akıcı oynatırken bazen orta ayarlarda donuyor. Sistemde bir sıkıntı var bence ama çözemiyorum :(

Driverlarım güncel, video overclocksuz. Misal, PUBG de anlık takılmalar yaşıyorum. Bazen Ultra da akıcı oynatırken bazen orta ayarlarda donuyor. Sistemde bir sıkıntı var bence ama çözemiyorum :(
İşlemciniz ısınıyor mu acaba etkisi var mı çok bilmiyorum da

İşlemcim ısınmıyor. Sıcaklık değerlerim normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,999
Üyeler
189,367
Son üye
batuhanyazclar
Geri