Neler Yeni

Anlaşıp sonra başkasına PC satmak nedir?

equinoxx

80+ Bronze
Burada konuşup sınırları asmadan kendi aramızda konuşalım dedim gelen yorumlara bakın ;) neyse ya zaten sözde herkes elit çünkü sözde :)) @Mehmet Yılmaz
Şimdi buradaki etiketin veya bu ergence hareketlerin sebebi ne acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@keremcnsz24 Konuyu silebilir misin? Bahsettiği kişi dolandırıcı olmadığı halde attığı ekran görüntüsünde telefon numarası var, bunu dile de getirdim. Kimsenin kimseye malını satma zoru yok, kimseyi savunduğum da yok ama kalkıp ad soyad, telefon numarasının gözüktüğü bir görüntünün paylaşılması da etik değil.

Şimdi buradaki etiketin veya bu ergence hareketlerin sebebi ne acaba?

@keremcnsz24 Konuyu silebilir misin? Bahsettiği kişi dolandırıcı olmadığı halde attığı ekran görüntüsünde telefon numarası var, bunu dile de getirdim. Kimsenin kimseye malını satma zoru yok, kimseyi savunduğum da yok ama kalkıp ad soyad, telefon numarasının gözüktüğü bir görüntünün paylaşılması da etik değil.
@Muhammed6034 düzenlemen en doğrusuydu.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Ben vermiyorum, alıyorum :) Almadığım takdirde diğer adayları değerlendiriyorum. Kusura bakmayacaksınız, ticaret yapıyoruz.
Sen öyleysen yap kanka bizim sözümüz senet diye geçer yarın sen bir şey diyince dinleyen olmayınca ağlama o zaman

equinoxx

80+ Bronze
Sen öyleysen yap kanka bizim sözümüz senet diye geçer yarın sen bir şey diyince dinleyen olmayınca ağlama o zaman
Ya kimsin ki sözün senet olarak geçsin allah aşkına. Ticarette laf değil icraat geçer. Eşin dostun harici kimseye sözünle mal ayırtamazsın. Benim böyle bir çabam olmadı, olmazda.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Hepimiz öyleyiz daha fazla teklif edilirse o kişiye satarız.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eskiden ben de ürün satarken anlaştıktan sonra başkasına satıldı diyordum.Başıma gelen bir kaç olaydan sonra bıraktım.Çok parayı veren malı alır gider. Birisinde şehir dışından geleceğini cuma bilet aldığını cumaya kadar tut kesin alıcam dedi.Beni otobüs terminaline getirdi.O sırada fazla fiyat verene de satmadım.Sonra arkadaş işim çıktı gelemiyorum dedi.1 hafta elemanı bekleyip malı satamadık.Bir diğerinde yok ben fakirim param az çocuğuma alıcam bilmem ne edebiyatı yaptı.İndirim yap dedi.İyi dedim gel al.Kasayı formatladım.Kutuladım.Adam beni aradı geliyorum dedi.2 senedir hala gelecek.Bir diğerine komple sistem 3000 e anlaştım 2 sene önce rx580 li bir sistemdi.Yok param az kasiyerim geçinemiyorum bilmem ne iyi dedim 2900 olsun, taşıması zor olur diye de arabayla evine bıraktım 30 km yol yaptım.Evde pc yi inceledi hdmi kablosunu almayı unutmuş.Yok kablomu çaldın diyor.Dedim kablon burada gelip alabilirsin.Yok arabayla getir diyor.Ertesi gün 4500 e ilana koymuş.Ondan dolayı parayı getiren alır.Kimseyi beklemem.

Top Bottom