snop02
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 301
- İsim
- snop02
Giden kişinin Tr pasaporu (ab çift vatandası kesinlikle olmayacak)varsa ve bu pasaport ile alış veriş yaptıysa havaalanında faturayı gümrüge onaylatıp (blue…) ismini tam hatırlayamadım noktasında taxfree alabiliyor.Hocam önceki olayları unutun yeni bir planım var bi akrabamın uçakla hollandaya gidip uçakla döneceğini öğrendim hollandada birinin yanında kalacaklarmış yani amazondan alacaklar illa bir teknoloji marketine gitmelerine gerek yok.1 tane logitech g29,1 tane xbox kolu, 1 tane de xbox şarj kiti alıcam şarj kiti 50 eurodan az onda vergi iadesi olmuyor da g29 250€ xbox kolu da 62€ bi sayfada okuduğuma göre 50€ üstünde oluyormuş sizce getirmelerinde bir sıkıntı olur mu?
Fatura kesinlikle Tr pasaportuna kendi adına olmali. linkini bir ara atarım oraya sorsan daha iyi olur onlar sürekli bu konuda konusuyorlar…
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan konussan bu işlemleri yapanlar var NL veD den tel ps5 fln alanlar, onlar daha fazla yardımcı olurlar…
Alacagın ürün ebat vüyükse Tr de gümrükte kesin takılır bilgine %20 gümrük vergisi ödersin kesin gibi..Giden kişinin Tr pasaporu (ab çift vatandası kesinlikle olmayacak)varsa ve bu pasaport ile alış veriş yaptıysa havaalanında faturayı gümrüge onaylatıp (blue…) ismini tam hatırlayamadım noktasında taxfree alabiliyor.
Fatura kesinlikle Tr pasaportuna kendi adına olmali. linkini bir ara atarım oraya sorsan daha iyi olur onlar sürekli bu konuda konusuyorlar…
Buradan konussan bu işlemleri yapanlar var NL veD den tel ps5 fln alanlar, onlar daha fazla yardımcı olurlar…
Ben mesela bizim para pul olmadan Bg den dünya kdr pc parcasi getirmiştim dereköyden, diger sınır kapılarına göre daha sakin ve fazla incelemiyorlardı aracı..
Ama son zmnlarda uyusturucu ve karapara yüzünden gümrükten geçiş sans işi yani..
Son düzenleme: