Neler Yeni

Anlayan varsa yurtdışından direksiyon seti almayla ilgili bişey sorucam

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
Merhaba yurt dışından ürün getirme konularından anlayan biri varsa bir şey sormak istiyorum bizim tanıdığımız bi tanıdık tırcı var zaman zaman yurtdışına çıkıyor eğer yurt dışından bir şey istiyorsak alıyor getiriyor zamanında hep giyim ürünü gibi şeyler istedik getirdi ben logitech g29 almayı düşünüyorum yurt dışından alıp getirmesi ile ilgili bir problem yaşanır mı? Bir de getirince vergi ödemek fln gerekicek mi? (Birkaç tane almaycağım sadece 1 tane direksiyon seti)

eneskaya6

80+ Silver
Direk getirir hiç bişey olmaz

eneskaya6

80+ Silver
Bir tane logitech g29 ve bir tane xbox gamepadi getirmeyi dğşünüyorum gümrükte vergiyle ilgili sıkıntılar fln çıkmaz demi
Kafan rahat olsun diye iki ürünü de kutusundan çıkarsın yolcu kabinine koysun kutusuz şekilde kutularını atsın. Kendi kullaniyormus gibi. Vergi vs çıkmaz. Normalde 1 adet ne getirirsen getir bişey ödemezsin ama garanti olsun dersen kutularını atıp getirsin

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kafan rahat olsun diye iki ürünü de kutusundan çıkarsın yolcu kabinine koysun kutusuz şekilde kutularını atsın. Kendi kullaniyormus gibi. Vergi vs çıkmaz. Normalde 1 adet ne getirirsen getir bişey ödemezsin ama garanti olsun dersen kutularını atıp getirsin
bizim tanıdığımız bi tanıdık tırcı var zaman zaman yurtdışına çıkıyor eğer yurt dışından bir şey istiyorsak alıyor getiriyo
Tırcıymış hocam uçakla gelmiyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tırda aynı şekilde. Birden fazla ürün çıkarsa gümrükte yetkilinin insiyatifine kalıyor. Hele 3-5 tane aynı ürün çıkarsa hepsine el koyup ceza kesiyorlar
Fiyat sınırlaması var mı hocam. Mesela ürünü kutudan çıkardım kutusu da bir köşede katlanmış duruyor. Bunda bile sıkıntı olur mu?

eneskaya6

80+ Silver
Fiyat sınırlaması var mı hocam. Mesela ürünü kutudan çıkardım kutusu da bir köşede katlanmış duruyor. Bunda bile sıkıntı olur mu?
Getirdiği ürünün değeri önemsiz ona bakmıyorlar. Ama bazı tircilar Türkiyeye gelirken isteklere göre elektronik eşyaları depoluyorlar 15-20 kişiden ya da daha fazla kişiden sipariş aliyor parça başı 15-20€ diyor böyle biri sizin ürününüzü getirirse göze batabilir ama tanıdığınızsa bu işlere girmeyip sadece gidip geliyorsa herşeyi kutulu getirebilirsiniz. 1 adet ne varsa getirir yasak olmayan şeyler dışında (elektronik sigara vs)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Getirdiği ürünün değeri önemsiz ona bakmıyorlar. Ama bazı tircilar Türkiyeye gelirken isteklere göre elektronik eşyaları depoluyorlar 15-20 kişiden ya da daha fazla kişiden sipariş aliyor parça başı 15-20€ diyor böyle biri sizin ürününüzü getirirse göze batabilir ama tanıdığınızsa bu işlere girmeyip sadece gidip geliyorsa herşeyi kutulu getirebilirsiniz. 1 adet ne varsa getirir yasak olmayan şeyler dışında (elektronik sigara vs)
Anladım. Uçakla vs. Gidersem (uzun vadede zor gözüküyor) kutusunu atıp tüm içeriği alıp uçakla getiricem

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
snop02
Merhaba yurt dışından ürün getirme konularından anlayan biri varsa bir şey sormak istiyorum bizim tanıdığımız bi tanıdık tırcı var zaman zaman yurtdışına çıkıyor eğer yurt dışından
Merhaba yurt dışından ürün getirme konularından anlayan biri varsa bir şey sormak istiyorum bizim tanıdığımız bi tanıdık tırcı var zaman zaman yurtdışına çıkıyor eğer yurt dışından bir şey istiyorsak alıyor getiriyor zamanında hep giyim ürünü gibi şeyler istedik getirdi ben logitech g29 almayı düşünüyorum yurt dışından alıp getirmesi ile ilgili bir problem yaşanır mı?
bir şey istiyorsak alıyor getiriyor zamanında hep giyim ürünü gibi şeyler istedik getirdi ben logitech g29 almayı düşünüyorum yurt dışından alıp getirmesi ile ilgili bir problem yaşanır mı? Bir de getirince vergi ödemek fln gerekicek mi? (Birkaç tane almaycağım sadece 1 tane direksiyon seti)
Anladım. Uçakla vs. Gidersem (uzun vadede zor gözüküyor) kutusunu atıp tüm içeriği alıp uçakla getiricem
Merhaba yurt dışından ürün getirme konularından anlayan biri varsa bir şey sormak istiyorum bizim tanıdığımız bi tanıdık tırcı var zaman zaman yurtdışına çıkıyor eğer yurt dışından bir şey istiyorsak alıyor getiriyor zamanında hep giyim ürünü gibi şeyler istedik getirdi ben logitech g29 almayı düşünüyorum yurt dışından alıp getirmesi ile ilgili bir problem yaşanır mı? Bir de getirince vergi ödemek fln gerekicek mi? (Birkaç tane almaycağım sadece 1 tane direksiyon seti)
Nekdr fiyat?
Bg den 8500 tl civar, Bg vatandası arkadasın varsa o da getitebilir veya Bg oturumu olan, yesil pasaportlu veya yesilin varsa bg den alır %15 taxfree alırsın
Ardes bg, teknopolis ve teknomarketten alırsa vs…

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
Nekdr fiyat?
Bg den 8500 TL civar, Bg vatandası arkadasın varsa o da getitebilir veya Bg oturumu olan, yesil pasaportlu veya yesilin varsa bg den alır %15 taxfree alırsın
Ardes bg, teknopolis ve teknomarketten alırsa vs…
Hocam yeşil derken yeşil pasaporttan mı bahsediyorsunuz? Eğer yeşil pasaporttan bahsediyorsanız benim yeşil pasaportum var dediğiniz gibi benzer fiyata satılıyor hatta teknomarkette satılan logitech g29 %15 tax free ile 6500e denk geliyor almanyayla aynı fiyat o tanıdığıma sormam lazım öyle yerlere yolu düşerse soracağım

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
snop02
Hocam yeşil derken yeşil pasaporttan mı bahsediyorsunuz? Eğer yeşil pasaporttan bahsediyorsanız benim yeşil pasaportum var dediğiniz gibi benzer fiyata satılıyor hatta teknomarkette satılan logitech g29 %15 tax free ile 6500e denk geliyor almanyayla aynı fiyat o tanıdığıma sormam lazım öyle yerlere yolu düşerse soracağım
yesil pasaportun var ise bg den teknomarket, teknopolisten alırsan kapıkulede taxfree alırsın
kırklarelinden gidersen burgasta ayrıyetten ardes bg var ama taxfree yi sadece kapıkuleden alabiliyorsun..
faturayı bg den çıkarken gümrüge onaylat taxfree nin 6 ay içinde alabilirsin..
Mesaj otomatik birleştirildi:

yesil pasaportun var ise bg den teknomarket, teknopolisten alırsan kapıkulede taxfree alırsın
kırklarelinden gidersen burgasta ayrıyetten ardes bg var ama taxfree yi sadece kapıkuleden alabiliyorsun..
burada arkadas krokili fln guzel anlatmış...
kapıkule: slivengrad 6-7 km, haskovo 60 km
derekoy: burgas 80 km
slivengrad haskova da: teknomarket
haskova da: teknopolis
burgas: ardesbg, teknopolis, teknomarket..
gitmeden once stok sorgulatsan ii olur, bazen farki magazalarda stok olabiliyor,
watshapp ile bulgarca bilen biri ile musteri temsilcisiyle gorusun, şu magazadan alıcaz die gonderirirler min 1 hafta once arayın..
isminizide verin su tarihte alıcaz die vs...

Son düzenleme:

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
Mesaj otomatik birleştirildi:

burada arkadas krokili fln guzel anlatmış...
kapıkule: slivengrad 6-7 km, haskovo 60 km
derekoy: burgas 80 km
slivengrad haskova da: teknomarket
haskova da: teknopolis
burgas: ardesbg, teknopolis, teknomarket..
gitmeden once stok sorgulatsan ii olur, bazen farki magazalarda stok olabiliyor,
watshapp ile bulgarca bilen biri ile musteri temsilcisiyle gorusun, şu magazadan alıcaz die gonderirirler min 1 hafta once arayın..
isminizide verin su tarihte alıcaz die vs...
Hocam önceki olayları unutun yeni bir planım var bi akrabamın uçakla hollandaya gidip uçakla döneceğini öğrendim hollandada birinin yanında kalacaklarmış yani amazondan alacaklar illa bir teknoloji marketine gitmelerine gerek yok.1 tane logitech g29,1 tane xbox kolu, 1 tane de xbox şarj kiti alıcam şarj kiti 50 eurodan az onda vergi iadesi olmuyor da g29 250€ xbox kolu da 62€ bi sayfada okuduğuma göre 50€ üstünde oluyormuş sizce getirmelerinde bir sıkıntı olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,662
Üyeler
169,889
Son üye
ceka16
Top Bottom