Drog0104
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhabalar 2 adet ince hesaptan sistem aldım ilk aldıgım sistemde sürekli olarak ekran yırtılması ekran kayması siyah ekran anlık olarak donmalar ve dondugu zaman pc üzerinden seslerin gitmesi 3-4 saniye kadar donma süresi sonrasında kendine gelmesi gibi sorunlar mevcuttu iade edip yeni bir sistem aldım kac kere gotursem de bir problem bulamadıklarını ilettiler. Yeni sistem aldım ve yeni sistem de aynı şekilde hataları almaya devam ediyorum arastırdım bir kac yerde ghat gpt veya tanıdık aracılıgı ile genelde herkes pc de sorun yoksa 2 sistemde de var ise monitorden kaynaklı olabilewcegini ilettiler ekran kartım ve islemcim amd ikisi de amd teknolojisi destekliyor ama montiro gsync nvdia destekliyor ondan olabilecegini ilettiler ayrıca ghat gpt bios ayarları üzerinden bu soruna iliskin ram 7600 mhz kadar destekliyor fakat islemcim o kadar desteklemedigini düsürmem gerektigini soyledi ve bios ayarlarından bana 6000 mhz kadar cektirdi ram hızını sürekli anlık olarak drop giriyor pc 3 saniyeline donuyor ve sesler vs gidiyor bunu spotify discord steam ve oyunlarda her yerde de yapıyor drivlerlarımın hepsi güncel biosumu da güncelledim tekrardan ddu uygulaması ile driverleri silip temiz kurulum da yaptım her seyi denedim fakat sistem hala bu sekildedir.
Son düzenleme: