Neler Yeni

Anne pro 2 için alacağım kablo nasıl?

Güzel gözükmesi için alıyorum ayrıca zaten 80 tl lik yada 100 tl lik bir şey almam gerekiyor gg den yoksa kupon aktif olmuyor neyse bu başka bir şey bu kabloyu almayı düşünüyorum spirallerinin zamanla arasının ayrılıp çirkin bir görüntü oluşturmaması için ne yapabilirim yada bunun yerine belirttiğin fiyatta ne alabilirim BANGGOOD dan

Zerodmr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Abdullah demir
bu kablo formunu çabuk kaybediyo haberin olsun

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Güzel gözükmesi için alıyorum ayrıca zaten 80 TL lik yada 100 TL lik bir şey almam gerekiyor gg den yoksa kupon aktif olmuyor neyse bu başka bir şey bu kabloyu almayı düşünüyorum spirallerinin zamanla arasının ayrılıp çirkin bir görüntü oluşturmaması için ne yapabilirim yada bunun yerine belirttiğin fiyatta ne alabilirim BANGGOOD dan

Daha güzellerini görmüştüm

Phenoma

80+ Silver
Bu sanırım plastik. Plastik kaplama değil de örgü alırsan daha uzun kullanırsın diye düşünüyorum

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Güzel gözükmesi için alıyorum ayrıca zaten 80 TL lik yada 100 TL lik bir şey almam gerekiyor gg den yoksa kupon aktif olmuyor neyse bu başka bir şey bu kabloyu almayı düşünüyorum spirallerinin zamanla arasının ayrılıp çirkin bir görüntü oluşturmaması için ne yapabilirim yada bunun yerine belirttiğin fiyatta ne alabilirim BANGGOOD dan

fiyatı aşırı geldi bu fiyata daha iyisini bulursun bence örmeler filan var onlar güzel oluyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

leroxy