Neler Yeni

Annem kendi biriktirdiğim parayı harcamamamı istiyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Annem kendi biriktirdiğim parayı harcamam için derslerimde başarılı olmam gerektiğini söylüyor. Ne yapabilirim?
750 TL biriktirdim ve 500 TL'ye bir klavye almak istiyorum. Klavyem 4 senelik ve eskidi. Bunu anneme söylediğimde. Sınıf belirleme sınavında iyi bir sonuç yaparsan alabilirsin diyor. Kendim harçlıklarımı biriktiriyorum. Her gün dışarıda gezmiyorum. Buna rağmen kendi paramı harcamam için sınıf belirleme sınavına çalışmam lazım. Bu arada geçen sene son dönemde de iyiydim. Nasıl ikna edebilirim?

smsísmαíl

80+ Silver
Geçen sene başarılıydım o zaman niye harcatmadınız de

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,434
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Annem kendi biriktirdiğim parayı harcamam için derslerimde başarılı olmam gerektiğini söylüyor. Ne yapabilirim?
750 TL biriktirdim ve 500 TL'ye bir klavye almak istiyorum. Klavyem 4 senelik ve eskidi. Bunu anneme söylediğimde. Sınıf belirleme sınavında iyi bir sonuç yaparsan alabilirsin diyor. Kendim harçlıklarımı biriktiriyorum. Her gün dışarıda gezmiyorum. Buna rağmen kendi paramı harcamam için sınıf belirleme sınavına çalışmam lazım. Bu arada geçen sene son dönemde de iyiydim. Nasıl ikna edebilirim?
Anneni biz ikna edemeyiz. Annenin sözünü dinle. Hala onların sorumluluğu altındasın.

DaffyGraphic

80+ Silver
harlıy kuin doğru söli

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İkna edemezsin. En sonunda ihtiyacın olduğunu anlayınca kendisi almana izin verir zaten. Birebir yaşandı onaylandı.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Sence böyle şeyleri foruma sormak mantıklı mı? Annenle senin aranda olan bir şey ve senden o sorumlu. O istemiyorsa harcayamazsın 🙂
Sınavda başarılı olman için motivasyonun olmasını istiyor. "Şimdi alalım, ben sınavda başarılı olurum" falan diyecek olursan aynı şey olmuyor. Sınavına gir, güzel bir sonuç getir ve klavyeni güle güle kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sınava gir iyi sonuç getir klavyeyi al onlar ne derse o. Çoğumuz bu durumdan nasibimizi alıyoruz.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sence böyle şeyleri foruma sormak mantıklı mı? Annenle senin aranda olan bir şey ve senden o sorumlu. O istemiyorsa harcayamazsın 🙂
Sınavda başarılı olman için motivasyonun olmasını istiyor. "Şimdi alalım, ben sınavda başarılı olurum" falan diyecek olursan aynı şey olmuyor. Sınavına gir, güzel bir sonuç getir ve klavyeni güle güle kullan.
Sorunu çözdüm. Yarın gidip karta para yükleyip ondan gizli alacağım. Zaten klavyeyi görse bile anlamaz.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Sorunu çözdüm. Yarın gidip karta para yükleyip ondan gizli alacağım. Zaten klavyeyi görse bile anlamaz.
Keyfin bilir, annenin arkasından iş çevireceksen karışacak değilim ama doğru olduğunu düşünmüyorum.

Top Bottom