Annemi ikna edemiyorum

omerxPc

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba ben 14 yaşındayım derslerim biraz iyi lgs senem olduğu için annem xbox almama izin vermiyor xbox s series 512gb Türkiye cihazı 10.000₺ ama lgs bitsin ondan sonra alırız diyor nasıl ikna edebilirim internette aradığımda ikna etme yollarını denedim ama yanına oturur oturmaz hayır diyor ben nasıl ikna edecem

annen doğru diyor series s alınmaz

Arkadaşlar merhaba ben 14 yaşındayım derslerim biraz iyi lgs senem olduğu için annem xbox almama izin vermiyor xbox s series 512gb Türkiye cihazı 10.000₺ ama lgs bitsin ondan sonra alırız diyor nasıl ikna edebilirim internette aradığımda ikna etme yollarını denedim ama yanına oturur oturmaz hayır diyor ben nasıl ikna edecem
30 yaşındayım senin yerinde olsam ikna etmek için değil lgs ye hazırlanırdım xbox için sonra alabilirsin ama lgs yi sonraya erteleyemezsin eğer annen dirayetli bir kadınsa ikna etmen pek mümkün görünmüyor.

XBOX'ı yarında alabilirsin şimdide alabilirsin, 1 yıl sonrada alabilirsin. Ama LGS'yi hayatında sadece 1 kez olacaksın. En azından LGS'yi önce bitir. Xbox'ı yine alırsın

Hocam, şimdi biz sana ne desek boş, çünkü ergenlikte ne bilirsek onu yapıyoruz. Bir tek sen değil, hepimiz öyleyiz. O yüzden olacak şeyi söyleyeyim: “Anneni dinle.” diyeceğim, dinlemeyeceksin. Sonra konsol alınmayacak. İki hafta bile olmadan gereksiz olduğunu kendin de anlayacaksın ama kabul etmeyeceksin. Olacak şey bu.

dostum ben de ortaokul lise sınavlarına girerken aynı durumdaydım ilk telefonumu liseye girince ilk düzgün pcmi tıp kazanınca aldılar bana bir şeylerin olmaması seni motive ediyor bence şu evrede sınava odaklan sınav bitince zaten 4 ayın var gece gündüz oynarsın

Geri