Annemin gitgide yaşlandığını farketmek

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,165
Bugün durduk yere, fakülteden eve geçtikten sonra annemin gitgide yaşlandığını farkettim. Sabahtan beri bunu düşünüyorum. Şu an bile uyuyamadım, ölse nasıl hissederdim acaba diye. Birde son 1 haftadır aramızda bozuk. Garip bi vicdan azabı çekiyorum gibi bir şey. 21 yaşındayım, ilk defa böyle bir hisse kapıldım. Bu tip bi değişik hisse bi ben mi takılıyorum ?

Son düzenleme:
Ben defalarca bu hisse kapıldım. Bu hayatta tek yaşama sebebim annem ve onun yaşlandığını görmek beni oldukça üzüyor.
Bazen nedensizce bunları kafaya takıp saatlerce düşünürüm. Bir gün yanımda olmayacak. İşte o günden sonra ne yapacağım ben? Sanırım bozuk olan zihniyetim daha da bozulacak ve yanlış karar alıp annemin yanına gideceğim..

Bugün durduk yere, fakülteden eve geçtikten sonra annemin gitgide yaşlandığını farkettim. Sabahtan beri bunu düşünüyorum. Şu an bile uyuyamadım, ölse nasıl hissederdim acaba diye. Birde son 1 haftadır aramızda bozuk. Garip bi vicdan azabı çekiyorum gibi bir şey. 21 yaşındayım, ilk defa böyle bir hisse kapıldım. Bu tip bi değişik hisse bi ben mi takılıyorum ?
Her gün annem babam ölcek mi korkusuyla uyanıyorum güne

Geceleri uyuyamama sebebim.

Bazen konu dışında kendi acıklı hayatını anlatan olur, üzücü olaylar olur ancak hiçbir konuda bu konuya üzüldüğüm kadar üzülmedim. Bazı şeylerin bilincinde olmamız lazım, büyüklerimiz, sevdiklerimiz bir gün bir bir gidecekler, bu gerçekle yaşamak mecburiyetindeyiz. Kendinizi buna ikna edin ve hazırlayın, o üzücü günler geldiğinde uzun süre etkisinde kalmamanız lazım çünkü hayat devam ediyor.

yaşlandığını görmek, erken kaybetmenizden çok daha iyidir.

Maalesef her canlının bir sonu vardır. Bunu görmezden gelirsek daha çok üzülürüz. Birlikte yapmak istediğiniz herşeyi yapın yıllar sonra keşke şunu da yapsaydık demeyin.

Maalesef her canlının bir sonu vardır. Bunu görmezden gelirsek daha çok üzülürüz. Birlikte yapmak istediğiniz herşeyi yapın yıllar sonra keşke şunu da yapsaydık demeyin.
Şu saatten sonra ne yaparsak yapalım bir keşkemiz hep olacak. Keşke yapsaydık değil de, keşke anneme şu hatamda olmasaydı demek daha kötü. Belli bir yaşa geldiğimizde kıymetini anladığımız doğruymuş.

Geri